Erzsébet táborok 2014-ben

ERZSBE1.jpg

2014-ben az alábbi gyerekeknek szóló Erzsébet táborokra lehet pályázni. A pályázatok részletes feltételeit a mellékelt linkekkel elérhető pályázati kiírások tartalmazzák. Sok sikert kívánunk a pályázáshoz, és jó időt a nyaraláshoz!

Szociális üdülési pályázat nagycsaládosok részére  ERZSBE~1

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program keretén belül pályázatot hirdet a nagycsaládosok részére szociális üdülés támogatására. Olyan belföldi magánszemélyek pályázhatnak, akiknek a családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg 2014. január 1-én érvényes minimálbér összegét, továbbá három vagy annál több – 20. életévüket a pályázat benyújtása napján be nem töltött – gyermeket nevelnek.

http://palyazatmenedzser.hu/wp-content/uploads/2013/12/Nagycsalados_Palyazati_kiiras_-_2014.pdf

 

Szociális üdülési pályázat fogyatékossággal élők részére

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az Erzsébet-program keretén belül pályázatot hirdet fogyatékossággal élők részére szociális üdülés támogatására. Olyan belföldi, 18. életévét betöltött fogyatékossággal élő személyek, pályázhatnak, akik a pályázat benyújtásakor fogyatékossági támogatásban és/vagy vakok személyi járadékában és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesülnek, valamint a havi teljes összegű ellátásuk nem haladja meg a nettó 150.000,- Ft-ot.

http://palyazatmenedzser.hu/wp-content/uploads/2013/12/Fogyatekossaggal_elok_szocialis_kiiras_2014.pdf

 

Fotó: sxc.hu
Fotó: sxc.hu

Vizek és vízpartok élővilága – Pályázat iskolai csoportok részére

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázatot hirdet iskolai csoportok számára az Erzsébet-táborban való részvételre 2014-ben “Vizek és vízpartok élővilága” elnevezéssel Bene Roland vezetésével. A „Vizek és vízpartok élővilága” elnevezésű tábor célja, hogy a gyerekek megismerkedjenek azokkal az állatokkal és növényekkel, amelyekkel osztozunk a természetes vizeinken.

http://palyazatmenedzser.hu/wp-content/uploads/2013/12/Vizek_es_vizpartok_elovilaga-2014.pdf

 

Alkotóművészeti tábor – Egyéni pályázat általános iskolás gyermekek részére

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázatot hirdet Borza Teréz alkotóművész vezetésével megvalósuló alkotóművészeti táborban való részvételre általános iskolás gyermekek számára. Pályázhatnak a belföldi, tanulói jogviszonyban álló, a pályázat benyújtásának napján legalább 8 éves, de 2014. augusztus 31. napjáig 14. életévét be nem töltött gyermekek szülei/törvényes képviselői.

http://palyazatmenedzser.hu/wp-content/uploads/2013/12/Alkotomuveszeti_tabor-2014.pdf

 

Birkózótábor – Csoportos pályázat általános iskolás gyermekek részére

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázatot hirdet Komáromi Tibor világbajnok és olimpiai ezüstérmes birkózó  vezetésével megvalósuló birkózótáborban való részvételre általános iskolás gyermekek számára. Pályázhatnak a belföldi illetőségű, tanulói jogviszonyban álló, a pályázat benyújtásának napján legalább 8 éves, de 2014. augusztus 31. napjáig 14. életévét be nem töltött gyermek szülei/törvényes képviselői.

http://palyazatmenedzser.hu/wp-content/uploads/2013/12/Birkozotabor-2014.pdf

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkVirtuális világok rabjai?
Következő cikkLegyen balesetmentes az ünnep!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..