Esküvői divat 2011

Esküvői divat

Mindig nagy várakozás előzi meg a soron következő szezon trendbemutatóit, a neves divattervezők kollekcióit. Mit hoz a 2011-es év, mit viseljen az a menyasszony, aki követni szeretné a divatot?

A menyasszonyi ruhák természetesen a nőiességet képviselik, a kifinomultság jegyében. A legjobb anyagokból készülnek, és mindig időtállóak. Kiváló minőségű hernyóselyem szaténok, shantungok, tüllök, csipkék a legfőbb alapanyagok.

Díszítésként gyöngyök, kristályok, és az alapanyagok rafinált megmunkálása jutnak főszerephez. A különböző textúrájú anyagok egymással kombinálva, izgalmas, kreatív megoldásokkal egymás nemességét emelik ki. A rózsa és egyéb virágaplikációk továbbra is kedvelt díszítőelemként szerepelnek a ruhákon.

Vonalvezetésben az elegáns, nőiességet hangsúlyozó, testet követő, légies sziluettek jelennek meg. Sok az aszimmetrikus szabásvonal, az anyagok gyűrése, ráncolása, de láthatunk fodrokat, romantikus megoldásokat is a ruhákon.  A továbbra is igen kedvelt A vonalú szoknya mellett hangsúlyos szerepet kap a sellő formájú térdvonalig szűk, lefelé bővülő fazon is, de  több rétegű, különböző hosszúságú fodros nagyszoknyákkal is találkozhatunk a szalonokban, selyemből vagy tüllből megalkotva egyaránt.

Manapság már nem csak a fehér az esküvői ruhák színe! A fehér szín mellett a fekete is helyet kapott a ruhákon a korábbi években már megjelenő ezüst és az arany mellett. Sőt a hófehéret  lassan teljesen kiszorítja a törtfehér vagy ekrü színű menyasszonyi ruha. A merészebb menyasszonyok  színes ruhát is ölthetnek,  nagyon divatosak lesznek ha ezüstös csillogású halványrózsaszín vagy szürke ruhát választanak.

Amikor esküvőről beszélünk nem szabad megfeledkeznünk a menyecskeruháról sem. Manapság inkább estélyi vagy koktél ruhát választanak a menyasszonyok, semmint a hagyományos értelemben vett menyecskeruhát. A piros szín mellett egyre nagyobb teret hódítanak a rózsaszínek, lilák, narancsok.

Minden menyasszony a legszebb szeretne lenni a jeles napon. Ehhez elengedhetetlen egy jól megválasztott menyasszonyi ruha, amely színben, fazonban, alapanyagban és díszítésben is viselője értékeit kiemeli. A választás sokszor nem könnyű feladat, ehhez adunk segítséget pár fotóval és természetesen minden érdeklődőt szakszerű segítséggel várunk az ORLANDO COLLECTION Szalonjában.

Szólj hozzá Te is!