“Itt a nagy nap, ébresztő, kelj fel gyorsan, egy-kettő!”

Gyereksziget 2016

Idén már 15. alkalommal várja a kicsiket és nagyokat Magyarország legnagyobb ingyenes családi rendezvénye, a Generali Gyerek Sziget. A június 18-19- i hétvége az ünneplésé, „szépruhába” öltözik az egész Gyerek Sziget és ráadásul hosszabb nyitvatartással, új helyszínekkel, tortával és ajándékokkal várja a lurkókat a születésnapi mulatság alkalmából.

A Langaléta Garabonciások gólyalábas vezényletével látványos és hangos Gyerek Sziget születésnapi felvonulást tartanak majd a Hajógyári szigeten, ahol szeretettel várják a lurkókat. Végre nem kell korán hazamenni, szombaton 18 óra után is táncolhatnak, mulathatnak majd kicsik és nagyok, hiszen a felvonulás után Szalóki Ági családi koncertje zárja a zenei programokat. Az est fénypontja a Gyerek Sziget óriási, egészséges születésnapi tortája lesz. A szülinap buli házigazdája az AnimalCannibals.

A Nagyszínpad egész  hétvégén színes programmal ünnepel: szombat délelőtt a Kabóca Bábszínház legújabb produkciójával, egy marionett bábkoncerttel, amely A dühös lovag címet viseli. Utána táncház lesz a Göncöl Néptáncegyüttessel, sportbemutató a HarmonyStyleDC-vel, majd egy vidám, táncos Kiskalász koncerttel folytatódik a buli. Vasárnap délelőtt Gryllus Vilmos, táncbemutató, Sajtkukacz koncert és az idén új lemezzel jelentkező Rutkai Bori Banda Pizsamátor koncertje zárja a hétvégi programdömpinget.

Jónéhány új helyszín is felépül a szülinapos hétvégére: ügyességi és logikai játékokkal tehetik próbára magukat a vállalkozókedvű gyerekek a Babakötvény játszósarokban, találkozhatnak PomBär macival, a PomBär Kemping Kaland helyszínen, felépül a Manóvilág színes csodahelyszíne, a Drámasátorban pedig igazi mesebeli figurává változhat, aki kalandra vágyik. A Decathlon Sport Park egy a Trambulin Parkkal, a Kipsta foci pályával és ügyességi feladatokkal, fotófallal, valamint egy 5 próbából álló játékkal várja az örökmozgókat – itt igazán próbára tehetik erőnlétüket és ügyességüket a bátrabbak. Csak ezen a hétvégén lesz itt az egyik legnépszerűbb program, a Mesés Lovas Udvar, ahol lovas színházi előadások, bemutatók, kézműves foglalkozások várják majd a rajongókat.

Persze lesz kézműveskedés, újrahasznosítás, bábozás, környezetvédelem és környezetismeret, bohócok és artisták – minden, amit szeretünk és szerettünk az eddigi Gyerek Szigeteken.

Részletes program: www.gyereksziget.hu

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkTrombózis megelőzés a várandóság alatt
Következő cikkA kiegyensúlyozott táplálkozás 7 szabálya

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..