Afterparty, pom-pomlányok – idén utoljára Gyerek Sziget!

Gyereksziget 2016

Az idei nyáron ez az utolsó „gyerek szigetes” hétvége, ki kell használni, ha a legjobb gyerekprogramokban szeretnénk tobzódni szünidő elején. Az utolsó hétvégén is, lesz Minimax Fesztivál, bohóckodás, Apacuka és Alma együttes, fióka és madármentés, sport, baseball és Duna-nap.

A Nagyszínpadon  Kamilla és Fogas bohóc zenés bohócelőadása indítja  majd a szombatot, később pedig A székely menyecske meg az ördög című mese következik,  a napot pedig Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar koncertje zárja. Vasárnap a Minimax Fesztivál keretében fellép a Kicsi Gesztenye Produkció, az Apacuka, a Mintapinty, Bíró Eszter és az Alma Együttes is.

A sportparkban amerikai foci és baseball hétvégét  tartanak, várnak mindenkit, aki  meg szeretné ismerni az igazi amerikai sport szépségét, az amerikai futballt és a baseballt,  a Nagyszínpadon pedig a Budapest Wolves Cheerleader, azaz egy igazi pom-pom lány csapat bemutatója dobja majd fel a hangulatot. A tűzoltóautóban egy kicsit mindenki tűzoltó lehet és azt is megtudhatják az érdeklődők a Bethesda Gyermekkórház munkatársai jóvoltából, hogyan lehet megelőzni az égési baleseteket. Aki pedig egy igazi kis Tádét szeretne otthonra vagy érdeklik a tengerimalacok, a Magyar Tengerimalac-védő Egyesület sátránál megtudhat mindent a tengerimalac-tartás fortélyairól és az egyesület tevékenységéről.

Szombaton Nemzetközi Duna Nap, ehhez csatlakozik a Gyerek Sziget is: Duna napot tartanak a Gyerek Paradicsom helyszínen. Ezen a napon mindent megtudhatnak a gyerekek a híres, nagy folyónkról, megismerhetik és akár telepíthetnek is halakat. Lesz Duna totó, víz teszt, Sziget felfedező túra és sok más érdekesség is segít jobban megismerni és megóvni ezt a csodálatos folyót.

Gyerek Sziget idén utoljára, uccu ki a rétre ugrálni, kézműveskedni, sportolni, táncolni, kalandozni, felfedezni, tanulni, kíváncsiskodni, állatot simogatni, tobzódni az ingyenes programokban!

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA közlekedési balesetek egyharmada nyáron éri a gyerekeket
Következő cikkDíjmentesen ebéd kétszázezer gyereknek

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..