Gyermek SOS, hogy legyen mihez nyúlni, ha baj van!

gyermeksos.hu

Egy szülő rémálma, mikor az éjszaka közepén kell telefonálgatni, az interneten keresgélni, hogy mégis hová vihetné beteg gyermekét, ahol szakszerű ellátást kap, nem pedig átirányítást egy másik kórházba. Találtunk egy olyan weboldalt, ahol mostantól minden pár kattintásra megoldódik!

Egy azonnali orvosi ellátást igénylő – ám még nem mentőért kiáltó – gyermek, épp elég hirtelen felszínre törő nyomást és aggódást hoz elő az emberből. A lehető legkevesebb plusz stresszforrásra – és időveszteségre – van szüksége ilyenkor a szülőnek. Ezentúl nem kell időt és energiát veszítened azzal, hogy a megfelelő ügyeletet keresgéled.

A Gyermek SOS összegyűjtötte és remekül átláthatóvá tette, az aktuális napra érvényes ügyeleteket. Rendszerezése nyomán, egyből látjuk, hogy az adott panasszal, hová is kell fordulnunk.

Egyszerű rajta kiigazodni, így pillanatok alatt megtudhatjuk, hogy melyik ügyeletre is vihetjük a gyermekünket. Annyira fontosnak érezzük ezt a weboldal, hogy mi a szerkesztőségi tagok, már el is mentettük könyvjelzőként.

„A munkám során minden nap tapasztalom, hogy a szülők mennyire nehezen jutnak megfelelő információhoz olyan helyzetekben, amikor minden perc számít. Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy többet ne kelljen az éjszaka közepén egyik kórházból a másikba bolyongani a beteg gyerekekkel, hanem egyből tudjátok, milyen problémával merre kell indulni” – Németh Franciska, az oldal egyik létrehozója, a Szent János Kórház Gyermeksebészeti – és Traumatológiai Osztály ambulanciáján dolgozó ápoló

Miért rendkívül hasznos tehát a Gyermek SOS weboldal?

Mert:

  • 3 kattintással megtudjuk, hogy az adott panasszal, hová vihetjük gyermekünket.
  • Az összes budapesti ügyeletes gyógyszertár listája elérhető.
  • Mindig naprakész.
  • Egyszerű a felülete, ezáltal gyorsan jutunk a kívánt információhoz.
  • Egész Budapest és Pest megye naprakész sürgősségi beutalási rendjét megtaláljuk itt.
  • Megyékre lebontva, fel vannak sorolva a kórházak elérhetőségei.

 www.gyermeksos.hu

gyermeksos.hu

A Gyermek SOS a Facebook-on is elérhető:

Erről a témáról az Egészség rovatban olvashatsz többet!

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!