Gyetvainé Zováth Anikó, családi utazási szakértő

Témakörök: gyerekbarát szállások, utazás babával, utazás csecsemővel, családi utazás

A szakértő elérhetőségei:
www.kidsoasis.hu

e-mail: info@kidsoasis.hu
telefon: 06-20/470-6396

Az Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Főiskola (ma BGF) szálloda szakának elvégzése után dolgoztam szállodákban értékesítési vezetőként, és bár évek óta közvetlenül nem a turizmusban tevékenykedtem, folyamatosan nyomon követtem az iparág változásait, fejlődését, a hazai kínálatot, kapcsolatban maradtam szállodaiparral, kollégákkal.

A KidsOasis-minősített családbarát szálláshelyek társalapítója és ügyvezetője vagyok. A KidsOasis ötlete egyrészt személyes, másrészt szakmai indíttatásból született. Négy gyerekes édesanyaként sokszor tapasztaltuk meg a hazai szálláshelyek felkészültségének hiányát a családok fogadására mind felszereltségben, programokban, mind a személyzet tekintetében.

A KidsOasis belföldi szálláshelyek családbarát minősítésével foglalkozik, az első, egyetlen, hiteles családbarát szálláshely minősítési rendszer. Portálunkon a szálláshelyeket a családok szemszögéből mutatjuk be, a minősített családbarát szálláshelyekre online foglalni is lehet. Utazik a család címmel a honlapon blogot üzemeltetünk. Célunk hogy gyerekes családok részére megbízható tartalmat nyújtsunk szállodai és egyéb turisztikai szolgáltatások terén.

Mottónk: OTTHONI KÉNYELEM A BABÁKNAK, KALAND ÉS JÁTÉK A NAGYOBBAKNAK, PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS A SZÜLŐKNEK, KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A KidsOasis-minősített családbarát szálláshelyek társalapítója és ügyvezetője vagyok, négy gyerekes édesanyaként. Az első, egyetlen, hiteles családbarát szálláshely minősítési rendszer, amely belföldi szálláshelyek családbarát minősítésével foglalkozik. Mottónk: OTTHONI KÉNYELEM A BABÁKNAK, KALAND ÉS JÁTÉK A NAGYOBBAKNAK, PIHENÉS ÉS FELTÖLTŐDÉS A SZÜLŐKNEK, KÜLÖNLEGES TÖRŐDÉS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK.
Előző cikkJánosi Valéria, life coach, mentálhigiénés szakember, mediátor
Következő cikkBikini-kisokos: Hogyan válasszunk alkatunknak megfelelő fürdőruhát?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..