Halloweeni programok a Holnemvolt Parkban

Családi tökfaragó műhely, tűzzsonglőr bemutató, szellemkereső játék, sőt még tomboló zombik is lesznek a Holnemvolt Parkban a mindenszentek előestéjére, azaz most szombatra időzített Szellempartin. A programok este 6-kor kezdődnek és éjjel 11 óráig tartanak.

Szellempartival várják a nagyközönséget a Holnemvolt Parkban mindenszentek előestéjén, azaz október 31-én, szombaton este 6 és éjjel 11 óra között. A régi körhintától a dzsungel mesevasút felé vezető sétány mentén a „rémsétány” kínál programokat. Lesz családi tökfaragó műhely, szellemkereső játék, arcfestés, tűzzsonglőr bemutató, mi több, lesznek riogatók és még tomboló zombik is. Az elvarázsolt kastély homlokzatára fénnyel festenek látványos mintákat.

SzellemParti_ProgramPlakat_A rendezvényterem előtt japán jókai macuri, azaz „szellem fesztivál” kulturális bemutató lesz, ahol bárki megismerheti, hogy a japán hagyományokban miként jelenik meg a szellemek világa. Lesz itt legyezőjáték, démon arckirakó, kívánságtábla, de ki lehet majd próbálni az origamit, a kabuki álarcokat és a tradicionális japán viseletet is. A japán konyha iránt érdeklődőket külön gasztropagoda várja.

Természetesen a Holnemvolt Park játéküzemei is működnek a Szellemparti teljes időtartama alatt, s a lacikonyha és a többi vendéglátóhely is várja a vendégeket. A programok este 11 óráig tartanak, a belépés 10 óráig történik. A belépőjegy – a szokott módon – egységesen 500 Ft, a játékok zseton váltásával vehetők igénybe. A szervezők külön felhívják a figyelmet arra, hogy bizonyos játékoknál a megszokottól eltérő, egyesek számára esetleg ijesztőnek tűnő látványelemek is előfordulhatnak.

A szombat esti Szellemparti egyúttal a Holnemvolt Park szezonzáró eseménye is lesz. Másnap, azaz november 1-én vasárnap ugyan még a szokott módon üzemel, de november 2-től, a téli szezon kezdetétől leállnak a park játékai. November és december hónapokban pedig megkezdődnek a területre tervezett Mesepark és Pannon Park kivitelezésének munkálatai is. Az Állatkert klasszikus területe az eddigiekhez hasonlóan továbbra is zavartalanul fogadja a látogatókat az év minden napján.

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..