Himer Csilla, pénzpedagógus, pénzügyi coach

Témakörök: gyerekek pénzügyi nevelése, személyes pénzügyi coaching, vállalkozások pénzügyi coachingja

A szakértő elérhetőségei:
honlap: http://eznemjatek.com; http://penzmesek.hu; http://eletdesign.hu; http://zsebedremegyek.hu
e-mail: info@eznemjatek.com

Mottó:

Ha meg tudod álmodni, meg is tudod csinálni! – Walt Disney

Imádok tanítani! Ez az én közegem, ez az a „terep”, ahol elemében vagyok, ahol igazán hasznos lehetek – mások számára is. Nem a tudás megosztásának öröme miatt, hanem azért, mert azzal a tudással, a pénzügyi intelligencia fejlesztésével már több száz család életén tudtam érezhetően javítani.

De mit is csinálok valójában?

Pénzpedagógusként és pénzügyi coachként a család apraját-nagyját tanítom meg arra, hogyan bánjanak jól a pénzzel – az aprajának játékokkal, élményt és kihívást jelentő feladatokkal, a nagyjának a coaching eszköztárával, AHA-élményekhez juttató beszélgetésekkel. Már több, mint öt éve segítek a eznemjatek.com oldalamon azoknak a szülőknek, akik fontosnak tartják, hogy gyermekeik a pénzügyek terén is alaposan felkészülten lépjenek ki a nagybetűs életbe, eközben azonban megmaradjon a gyerekkor varázsa, a játék élvezete is. Eletdesign.hu oldalamon pedig a szülőknek nyújtok segítséget abban, hogy jó példát mutathassanak gyerekeiknek a személyes pénzügyek terén, illetve hogy a felnőtt élet és a párkapcsolat pénzügyi kihívásaival is játszva elboldoguljanak.

Több írásom jelent már meg a Harmoneten, a CsaládiNet.hu-n, a Babafalván, a MiNők.hu-n, a Felelős Szülők Iskolájának, a KreDieSz.blog.hu, a KamaszPanasz.hu és a magabiztosno.cafeblog.hu oldalain. Meginterjúvolt már a Hetek című országos közéleti hetilap, az Elixír magazin, a Nők Lapja, a Nők Lapja Psziché és a Ridikül magazin, az MR1 Kossuth Rádió Napközben és TrendIdők című műsora, a Klubrádió Reggeli gyors című adása, a HRPortál és a Babaszoba.hu internetes portál, szerepeltem az M2 Gyerekhíradójában, a TV2 gyereknapi adásában, a Hatoscsatorna Gazdálkodj okosan! adásában, rendszeres vendége vagyok a ParlamentTV-nek, és a FEM3Café című műsornak.

Tartottam játszóházakat, ahol a gyerekek olyan készségeit fejlesztettem, amelyek a pénzügyi intelligencia erősítéséhez fontosak, vezettem nyári pénzügyi gyerektábort 8-12 éveseknek, ahol zsebpénzzseniket képeztem J, megannyi e-bookot írtam, amelyben a szülők a játékos pénzügyi neveléshez kaptak tippeket, 2013 decemberében megjelent az első pénzügyi nevelést segítő mesekönyvsorozatom, a Pénzmesék, amelynek folytatása is várható. 2014. novemberben jelent meg 10-15 évesek számára írott Kamaszkassza – Zsebpénzügyi kézikönyv című kötetem.

A szülők pénzügyi fejlődését is sokoldalúan támogatom: coachinggal, online és személyes tréningekkel, előadásokkal a CoachOK Szakmai Szövetség nyílt napjain.

Jelen pillanatban egy egyedülálló szülői kézikönyvön dolgozom, amelyhez hasonló eddig még sosem jelent meg a magyar könyvpiacon, de tervben van egy felnőtteknek szóló könyv is az idő és a pénz kapcsolatáról.

Kérdezni a HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ mezőben tudsz és a választ is itt találod majd meg. Kérlek, tekerj egy kicsit lefelé.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Pénzügyi coach vagyok és imádok tanítani! Ez az én közegem, ez az a „terep”, ahol elemében vagyok, ahol igazán hasznos lehetek – mások számára is. Nem a tudás megosztásának öröme miatt, hanem azért, mert azzal a tudással, a pénzügyi intelligencia fejlesztésével már több száz család életén tudtam érezhetően javítani.
Előző cikkNyuszit kesztyűből
Következő cikkSomodi Eszter kreatív és játék ötletek

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..