Hódító úton a BB krém

Hódító úton a BB krém

A kozmetikai ipart meghódították a BB krémek, melyek egyszerre hidratálnak, ránctalanítanak,  alapoznak és fényvédő feladatokat látnak el. Hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, pár év ázsiai és amerikai pályafutás után Európába is betörtek a kozmetikai piacra.

A Blamish Balm egy többfunkciós kozmetikai újdonság, amely hidratáló és alapozó tulajdonságain felül bőrregeneráló hatással is rendelkezik. Eredetileg bőrgyógyászok és sebészek használták lézeres bőrkezelések hegeinek gyors regenerálására, majd ezek után koreai hírességek alapkozmetikumává vált. Ennek volt köszönhető az a gyors divathullám, ami először Ázsiát, majd az USA-t is meghódította. A koreai kozmetikai ipar rendkívül fejlett, az európai gyártóknak nehéz őket utolérni. Mivel az ázsiai nők bőre egyedi, ezért európai bőrtípusnak megfelelő színárnyalatokat is kifejlesztettek.

A termék valóban kitűnő eredményekkel rendelkezik. Nők milliói rajonganak érte, hiszen a reggeli készülődéskor csak egyetlen krémet kell használniuk, ami egyben természetes hatást ad, fiatalítja a bőrt, gyógyítja a bőrhibákat és nem utolsó sorban UV védelmet is biztosít, amely manapság már elengedhetetlen követelmény. A nehéz, zsíros alapozókkal ellentétben, a BB krém hagyja a bőrt lélegezni, természetes fedése szinte észrevehetetlen.

Számtalan lehetőség közül választhatunk, a normál és érzékeny bőrűek éppúgy megtalálják a számukra megfelelő krémet, mint a száraz és zsíros bőrrel rendelkezők. A vásárlás nagyon egyszerű, hiszen csak 2 féle árnyalatból kell kiválasztanunk a számunkra megfelelőt.  A krém egyedülálló képessége, hogy alkalmazkodni tud a bőr színéhez.

A koreai krémeket interneten tudjuk megvásárolni, európai társaikat pedig bármelyik drogériában megkaphatjuk, saját BB készítményét eddig a Garnier, az Estée Lauder és a Vichy dobta piacra.

Halász Éva

Szólj hozzá Te is!