Jótékonysági főző-show az SOS Gyermekfaluért

Szombaton nemcsak különleges ételeket kóstolhatnak meg azok, akik ellátogatnak a Pólus Centerbe, hanem támogathatják az SOS gyermekfalvak lakóit is. Az április 4-i jótékonysági gasztro-show-n befolyt összeget mozgásra és sporteszközökre fordítják, hogy minden gyermek számára elérhető legyen a mozgással teli, egészséges életmód.

Hamarosan befejeződik a nevezés arra a receptversenyre, amelynek nyertesei együtt főzhetnek a sztárszakáccsal, Lázár Cheffel. Az április 4-én megrendezésre kerülő jótékonysági gasztro-show-n a látványkonyhában a mesterszakáccsal közösen elkészített fogások kóstoltatásából befolyt összeggel az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványát támogatják a résztvevők.

jflcpA Pólus Centernek nem ez az első jótékonysági kampánya, amelyet a vásárlók bevonásával, közösen valósít meg. A tavaly karácsonyi ruhagyűjtési és fenyőfa adományozási akció sikerét folytatva, továbbra is közös erővel szeretné a Pólus támogatni a szervezetet.

„Az SOS Gyermekfalvak számára az idei évben mozgásra és sporteszközökre felhasználható támogatást gyűjtünk, mivel fontosnak tartjuk azt, hogy minden gyermek számára lehetőséget biztosítsunk az egészséges, mozgással teli, tudatos életre. A jótékonysági gasztro-show-n Lázár Chef és a receptverseny győztesei által elkészített ételeket 500Ft-os kuponokért cserébe lehet megkóstolni. Az ebből befolyt teljes összeggel az alapítványt támogatjuk.” – mondta Monok Fruzsina, a CBRE Kft. által üzemeltetett bevásárlóközpont igazgatója.

„A főzésre nem úgy kell tekintenünk, mint egy kötelező napi feladatra, hanem remek program is lehet. A húsvéti készülődés kiváló lehetőséget biztosít új ízek és ételek kipróbálására a klasszikus húsvéti fogások hozzávalóinak kombinálásával, valamint szokatlan alapanyagok hozzáadásával. Mindenkinek azt ajánlom, hogy bátran merjen kísérletezni a konyhában, hiszen nincs elrontott étel, legfeljebb más lett, mint amit készíteni szerettünk volna.” – mondta Lázár Chef.

”Nagyon örülünk, hogy a Pólus Center ezzel a kampányával is segíti a gondoskodásunkban nevelkedő gyermekeket azzal, hogy szélesebb lehetőséget teremtenek a sportolásra. A támogatási összeget a közel 400 gyermekünk különböző sportóráira és felszereléseire fogjuk fordítani. Ki tudja, lehet, most fogjuk a jövő Messijét felfedezni?” – köszönte meg Andri Diána, az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója a felajánlást.

A tavaszi kampányról, a húsvéti receptversenyről és az április 4-i gasztro-show-ról további információ a www.polus.hu oldalon található.