Insta(nt) gondolatok 3. – Pocakosan

várandósság

3 hónapja kezelem a Babafalva Instagram oldalát. Nézegetem és gondolkodom… Ezeket a gondolatokat szeretném veletek időről-időre megosztani. Remélem, ti is megosztjátok velünk a ti gondolataitokat, érzéseiteket a megpendített témákkal kapcsolatban. És persze ne felejtsétek követni a Babafalva Instagram oldalát sem! 😉

Mamapocak. Sok-sok várandós képet látok az Instán, egyiken szebben gömbölyödik a pocak, mint a másikon.

Olyan jó, hogy meritek vállalni a gömbölyűségeteket!
Bátrak vagytok, szépek vagytok!

Nincs is szebb dolog egy nő életében, mint várni a csodát, aki belőlünk fog megszületni. Megannyi izgalmas perc, de sok kellemetlen is… A hányinger, a vizesedés, amikor már nehezen tudunk aludni, mozogni, ülni, bármit.☺ De belőlünk születik egy új élet, egy új kezdet, és örökre hozzánk kötődik. Élvezzük minden egyes pillanatát, még akkor is, ha éppen nem úgy érezzük!☺ És vállaljuk önmagunkat, testünket, szépségünket, ezek is mi vagyunk.

Insta(nt) gondolatok 2. – Megfelelés

Emlékszem a saját várandósságomra. Igen egyet írok, mert az első gyermekünk más úton érkezett hozzánk. Amikor a lányomat vártuk, pedig orvosilag 1% esélyünk volt … szerettem minden egyes percét. Kivéve az utolsó heteket, amikor bálnaként felvizesedve „gurultam le a negyedikről” és „másztam” vissza. Emlékszem a szülésre, ami végül császár lett, de nem bántam. A lényeg ő volt: megszületett lányunk, nagy hajjal, ordítva. Szerettük őt első pillanattól és örökké szeretni fogjuk.

Emlékezz a szép pillanatokra és éld meg a pillanatokat!
Hidd el, nem jönnek vissza…

Élvezd az anyaságot és a gyerekeidet!

Babafalva Instagram

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Nő-feleség-anya-tanár-gyerek-szerkesztő. Ez vagyok én. Néha kicsit sok. Néha pont elég. És a sorrend sem ez. A férjemnek Feleség vagyok elsősorban, a gyerekeimnek Anya, a szüleimnek Gyerek, a munkahelyen tanár, szerkesztő. Egyébként Isten gyermeke, Nő, aki kutatja az életet, hogyan érdemes élni. Mik azok az értékek, amik fontosak az én életemben, családunkban és remélhetőleg majd a gyerekeink családjaiban is. Az értékekről szólnak cikkeim. Arról, hogy bátran merjük önmagunk lenni, mert mi így vagyunk a legjobbak.
Előző cikkHúsvéti hagyományőrző foglalkozások a hétvégén
Következő cikkSzínes húsvéti saláta recept

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..