Insta(nt) gondolatok 2. – Megfelelés

3 hónapja kezelem a Babafalva Instagram oldalát. Nézegetem és gondolkodom… Ezeket a gondolatokat szeretném veletek időről-időre megosztani. Remélem, ti is megosztjátok velünk a ti gondolataitokat, érzéseiteket a megpendített témákkal kapcsolatban. És persze ne felejtsétek követni a Babafalva Instagram oldalát sem! 😉

Insta(nt) gondolatok 1. – Fitt mamik

Megfelelés, egyre csak ez jár a fejemben. Tökéletesnek lenni otthon, tökéletes anyának lenni, tökéletes feleségnek lenni. Tökéletesnek látszani a posztokon.

NEM KELL! Légy önmagad! Ha kell, táskákkal a szemed alatt, mert éjjel csak két órát aludtál… Ha kell, melegítőnaciban (ki látott már olyan anyukát, aki otthon a legújabb trendben van???)…

Ha kell, a rendetlen konyhát fényképezve (persze előtérben a gyerkőccel)… Ez is az anyaság! Vállald fel bátran, hogy ma nem a legjobb formádat nyújtod!

Nem kell a többi anyának megfelelni, nem kell a párodnak megfelelni! Hidd el, a párod akkor is szeret, ha gyűrötten kelsz fel az ágyból, és nem őmiatta…

A gyereknek pedig egy kiegyensúlyozott anya kell, aki el tudja fogadni saját magát. Hidd el, a gyerekednek TE leszel a legszebb☺!

Élvezd az anyaságot és a gyerekeidet! 🙂

Babafalva Instagram

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Nő-feleség-anya-tanár-gyerek-szerkesztő. Ez vagyok én. Néha kicsit sok. Néha pont elég. És a sorrend sem ez. A férjemnek Feleség vagyok elsősorban, a gyerekeimnek Anya, a szüleimnek Gyerek, a munkahelyen tanár, szerkesztő. Egyébként Isten gyermeke, Nő, aki kutatja az életet, hogyan érdemes élni. Mik azok az értékek, amik fontosak az én életemben, családunkban és remélhetőleg majd a gyerekeink családjaiban is. Az értékekről szólnak cikkeim. Arról, hogy bátran merjük önmagunk lenni, mert mi így vagyunk a legjobbak.
Előző cikkSzeles terhesség
Következő cikkFőzzetek, egyetek és játszatok együtt a Disney Mesés szakácskönyvével

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..