Itt a kis trónörökös

Katalin, Cambridge hercegnője, Vilmos herceg felesége világra hozta a hercegi pár harmadik gyermekét ma, 2018. április 23-án. A kisfiú így az ötödik lett a brit trón öröklési sorrendjében. 

Az újszülött 3820 grammal érkezett, ma déli 12-kor a paddingtoni St. Mary’s kórházban, jelentette a Kensigtoni Palota. Baba és édesanyja is jól vannak. Az édesapa, Vilmos herceg is ott volt szülésnél.

A királynőt, Edinburgh hercegét, a Walesi herceget, Cornwall hercegnőjét, Harry herceget és mindkét család tagjait már értesítették, akik nagy örömmel fogadták a hírt.” – közölte a Palota a Twitter-en.

Katalin és Vilmos nem sokkal helyi idő szerint este 6 órakor lépett ki a a szülészeti kórház lépcsőjére, hogy bemutassák a világ sajtóinak a babát.

A hercegnő, aki egy élénk málna-piros színű ruhát viselt, a karján tartotta a kisbabáját, miközben fogadta a jókívánságokat. A pici egy fehér takaróban, fehér kissapkában úgy tűnt nyugodtan alszik édesanyja karján.

Vilmos herceg hétfő délután egy rövid időre elhagyta a kórházat, aztán visszatért másik két gyermekükkel a négyéves György herceggel és a 2 éves Charlotte hercegnővel.

Vilmos herceg, Györyg herceg, Charlotte hercegnő

forrás: CNN

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..