Jótékonysági árverés a Bethesda kórház javára

ecset_101018_01-300x199.jpg

A Suzuki Ház idén is megtartja immáron hagyományosnak mondható jótékonysági árverését, melynek fővédnöke Szekeres Pál, olimpiai bronzérmes és paralimpiai aranyérmes vívó, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős helyettes államtitkára. A jótékonysági akción összegyűlt pénzt a Bethesda Gyermekkórház égési osztályának felújítására és otthonosabbá tételére fogják fordítani.

A Suzuki Ház Galériában mintegy 30-40 kép kerül árverésre, mely alkotásokra 2010. november 1-jétől lehet majd folyamatosan licitálni az interneten, melyek végül a november 25-i 18 órakor kezdődő nyilvános árverésen találnak tulajdonosra.

Idén a megszokott jótékonysági aukció egy különleges elárverezendő képpel is bővül, melyet közösen festenek a kezdeményezéshez csatlakozó élsportolók, olimpikonok és neves sportszemélyiségek.

A közös kép első ecsetvonásai még a jótékonysági árverés sajtótájékoztatóján, október 14-én kerültek a vászonra Besenyei Péter, Csabai Edvin, Gergely István, Kozmann György, Pulai Imre, Szekeres Pál és Storcz Botond jóvoltából. A jótékony akcióban rajtuk kívül még Dzsudzsák Balázs, Gergely István, Kovács Ágnes, Kovács Katalin, Lázár Vilmos, Lázár Zoltán, Nagy Tímea, Pesuth Rita, Szilágyi Áron és Vajda Attila vesznek részt.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..