Kalandozás a Hetedhét kalanddal!

Hetedhét kaland

Szeretnél részt venni egy fantasztikus HETEDHÉT KALANDBAN? Ha szereted az M2 műsorait és szívesen eltöltenél egy csodás napot a csatorna műsorvezetőivel, Napsugárral és Ádámmal, akkor jelentkezz! Hozd magaddal a barátodat is!

Trömböczky Napsugár, müsorvezető

Az M2 gyerekcsatorna Hetedhét kaland című műsora a téli szünetre nagy meglepetéssel készül; várja azok jelentkezését, akik szívesen eltöltenek egy kalandos napot Trömböczky Napsugárral és Varga Ádámmal, az M2 gyerekcsatorna két műsorvezetőjével.

Jelentkezni a  hetedhetkaland@mtva.hu email címen lehet, 2017. november 19-ig, névvel és az életkor megjelöléssel, továbbá a jelentkezőnek arról is be kell számolni, hogy miért szereti a Hetedhét kaland című műsort.

Öt szerencsés sorsolással nyerhet, később az M2 kamerái elkísérik a szerencsés nyerteseket kalandjukra. A vidám napról készült kisfilmet a Hetedhét kaland karácsonyi adásaiban láthatják a nézők.

Varga Ádám műsorvezető

„Sikerült egy olyan informatív és szórakoztató igazi magazinműsort készíteni a gyerekeknek, amiben mindenki megtalálja azt a tartalmat, amivel szívesen azonosul, amit szeret nézni. Trömböczky Napsugár mellett van egy új műsorvezetőnk is, Varga Ádám, akit megszerettek a nézők. Amikor felkonfokat forgatunk valamelyik játszótéren, Ádámot és Napsit körbeveszik a gyerekek, kérdeznek, érdeklődnek. Ebből is látszik, hogy nagyon fontos, hogy időről-időre jöjjünk le a képernyőről és találkozzunk a nézőinkkel. Idén nyáron ezért voltunk kint minden hétvégén a Gyerek Szigeten, december 1-jén, 2-án és 3-án pedig az M2 Télapó Expresszel a Nyugatiban, illetve a Vasúttörténeti Parkban találkozhatnak velünk a nézőink” – mondta Vass Éva, az M2 csatornaigazgatója az M1-nek. A Hetedhét kaland felhívásával kapcsolatban hozzátette: „a jelentkezők közül sorsolunk, a szerencsés pedig egy fergeteges Hetedhét kaland étlapról választhat magának egy kívánságot, amit megvalósítunk és a téli szünetben a tévében is megmutathatja, hogy mennyire érezte jól magát.”

Az M2 az egyetlen erőszakmentes gyerekcsatorna idehaza, és nyár óta reklámmentesen sugározza a gyermekek számára készített audiovizuális tartalmakat, és a 6-20 óráig tartó idősávban továbbra is őrzi piacvezető szerepét a 4-12 éves korosztályban, de a nézettsége folyamatosan emelkedik.

Fotók: MTVA – Zih Zsolt

Hasonló érdekességeket még az Élményajánló rovatban olvashatsz többet!

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkAromaterápia szülés alatt és után
Következő cikkIdén is kiosztották az Év Családbarát Vállalata-díjat

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..