Kerekítő Állatos Játéktár babáknak és óvodásoknak

hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

Huszonkét állat népi hangutánzója a legkisebbeknek 1-3 évig, kapcsolódó ölbeli játékokkal, ráadásként óvodás játékokkal, mondókákkal, dalokkal, zsúrötletekkel, kottákkal, J. Kovács Judit összeállításában. A dalos CD mellékleten Fábián Éva népdalénekes, népzene pedagógus és az Óbudai Népzenei Iskola tanítványai szerepelnek, Szabó Zoltán hangszeres kíséretével.

kerekito_allatos_jatektarKimondatlanul is kötődünk a természethez és a kisgyermekek különös kapcsolata az állatokhoz a városban is tetten érhető. A tipegők első szavai közt a családtagok nevei után általában az állatok nevei vagy hangja következik, s óvodás korban is jó barátságban maradnak. A szerzők huszonkét állat népi hangutánzóját mentették át a múltból a mai családok számára, melyek évek óta közkedveltek az országszerte látogatható Kerekítő Mondókás Móka, Tippentő és Bábos Torna baba-mama foglalkozásokon. A szülők visszajelzése szerint a gyerekek még óvodás korban is jó kedvvel idézik fel az állatos sorokat, és kialakulnak a kedvencek is.

A könyvhöz tartozó CD melléklet Fábián Éva népzene pedagógus és az Óbudai Népzenei Iskola növendékeinek közreműködésével készült. Segítségével a kicsik és az óvodások is rácsodálkozhatnak az állatvilág sokszínűségére, zeneiségére.

A könyv huszonkét állatos hangutánzót tartalmaz, kapcsolódó dalokkal, ölbeli játékokkal piciknek és óvodai játékötletekkel, népdalokkal, zsúrötletekkel, népi gyermekjátékokkal nagyobbaknak.

Infinety hirdetés

A kötetbe belelapozni a honlapon lehet.

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.