Kreatív megoldás, amely rendet teremt a gyerekszobában

d3119501-240x300.jpg

A gyerekszoba legtöbbször a kreatív káosz helyszíne, hiszen a játékok és a ruhák általában szanaszét hevernek a padlón. Készíts egy egyszerű, de stabil fa alakú ruhafogast, amelyen a levelek helyén kabátokat, táskákat és játékokat is tárolhatnak a csemeték. A megfelelő szerszámokkal pillanatok alatt elkészül, és láttán nemcsak a gyerekek, de a felnőttek szeme is felcsillan.Szükséges szerszámok és eszközök:

d3119501• Dremel® DSM20 kompakt fűrész

• DSM500 többcélú karbid vágókorong

• egyenes, és derékszögű vonalzók

• ceruza

A barkácsáruházból

• 1 MDF lap (100 x 75 cm x 12 mm)

• csiszolópapír

• faragasztó

• akril festék

Nehézségi fok: 2

Első lépés

Vágass le a barkácsáruházban egy 100 x 75 cm-es MDF lapot. Vonalzó és derékszög segítségével rajzolj 10 x 10 cm-es rácsot a lapra. A rács segítségével a fa mintáját át tudod másolni az MDF lapra.

children's wardrobe pattern

Második lépés

A felrajzolt ábrát vágd ki Dremel® DSM20 kompakt fűrész és a DSM500 többcélú karbid vágókorong segítségével. A vágási felületeket csiszolópapírral simítsd le.

d3119512

Harmadik lépés

Faragasztóval rögzítsd a talpra a fát és a támasztóelemeket. Akril festékkel fesd le a felületet. Száradás után már használhatjátok is a dekoratív fogast!

d3119514

 

d3119516

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkItt a nyár, csuda jó a Balaton! – könyv és nyereményjáték!
Következő cikkMilyen ásványvizet válasszunk?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..