Kulcsár Edinának nagy pocakkal is jól áll a bikini

Kulcsár Edinának nagy pocakkal is jól áll a bikini

Kulcsár Edina és párja, Szabó András – Csuti idén februárban jelentették be, hogy szülői örömök elé néznek. A pár csodaként éli meg a várandósságot, már alig várják a kis Medox érkezését. Edina rajongói nagy örömére, élete minden fontos pillanatát megosztja velük közösségi oldalán, így mindannyian végigkísérhetjük terhességét napról napra, hétről hétre. A pontos dátumot, hogy mikorra várják első gyermeküket, szeretnék megtartani maguknak, de Edina megígérte, ha eljön az ideje, mindenről beszámol követőinek.

A kismamát 2014-ben Magyarország legszebbjének választották, majd az ezt követő világversenyen második helyezést ért el, ezzel történelmet írt! Várandóssága idején is gyönyörű, ízléses képeket láthatunk róla, és kijelenthetjük, hogy nagyon jól áll neki az egyre növekvő pocak.

Szemből és oldalról!🤰🏻💙 Hihetetlen, hogy repül az idő! 🕊 Szinte csak tegnap történt, hogy 8-9 terhességi tesztet csináltam(😅), hogy megbizonyosodjak arról, hogy tényleg velem/velünk történik ez a csoda! 🙊 Hamarosan elérkezem ennek a fantasztikus állapotnak a végére. Egyik szemem sír a másik nevet, ☝️bár valószínű a kisfiam világra hozatala miatt a másik szemem is sírni fog az örömtől!🙈 Nagyon megszerettem ezt az állapotot, amit nem neveznék terhességnek. Rájöttem, hogy ez a szó az én eddigi X hónapomat, abszolút nem jellemzi.😊 Sokan kérdezitek tőlem, hogy mikor jön a baba❓Azt hiszem elég sok mindenbe betekintést engedünk🙈, ezt az egyet viszont szeretnénk meghagyni magunknak. Nem szeretném, ha az utolsó hetekben/napokban azzal telne az időm nagy része, hogy az aggódó/érdeklődő üzenetekre válaszolok!🙈 Szeretnék csak és kizárólag magunkra koncentrálni.☺️💝 Nagyon szépen köszönöm/köszönjük a megértést. Természetesen ahogy elérkezik a nagy pillanat, be fogok nektek számolni mindenről, bár lehet @csut.i -val jobban jártok, mert fogalmam sincs, hogy mennyi energiám lesz majd, hogy a kezembe vegyem a telefonom🙈, de azért igyekezni fogok. ☺️ Köszönöm, hogy itt vagytok velem ahogyan azt is, hogy ennyire önzetlenül tudtom örülni más boldogságának. (Ez esetben a miénknek.☺️)

A post shared by Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) on

forrás: https://www.instagram.com/edinakulcsar_official/

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..