Aktívan és játékosan készülhetnek a gyerekek az olimpiára, átélhetik az ötkarikás játékok izgalmait a Millenárison, az év legnagyobb hazai LEGO® eseményén. A tematikus programok és olimpiai bajnok úszónk, Cseh Laci , a vízilabdás Kiss Gergely mellett több millió LEGO kocka és önfeledt építés, nyeremények, valamint a legismertebb és legnépszerűbb LEGO játékok és izgalmas sport kihívások várják a családokat.

Idén, június 4-én és 5-én, a Millenáris Parkban az év legnagyobb LEGO eseményén átélthetik a gyermekek az olimpiai játékok izgalmát: kis olimpikonokká válva részt vehetnek az olimpiai hétpróbán. Azok az elszánt gyerekek, akik mind a hét versenyszámban megmérettetik magukat, bajnokká válnak, és egy egyedi oklevéllel, valamint ajándékcsomaggal gazdagodnak.

Sztárfellépők és olimpikonok

Az idei LEGO Store Show és OTP Bank családi napok rendezvényről nem hiányozhatnak a sztárfellépők sem: szombaton Szalóki Ági, vasárnap Gubás Gabi koncertezik. A gyerekek találkozhatnak kedvenc olimpikonjaikkal is: Cseh Laci és Kiss Gergely is ott lesznek a Millenárison, szívesen dedikálnak majd, és közös kép készítésére is bárki megkérheti majd őket.

LEGO programok

A tematikus programok mellett idén is több millió LEGO® kockával, valamint a legismertebb és legnépszerűbb LEGO játékokkal várják a szervezők a családokat. A Millenáris D csarnokában a látogatók játékba feledkezhetnek a több mint 1 millió LEGO kocka között, szelfit készíthetnek az életnagyságú LEGO szobrokkal, megtekinthetik a hatalmas, rajongók által készített terepasztalokat, és részt vehetnek az OTP Lakástakarék játékában is, ahol megépíthetik álmaik otthonát. Ráadásként a rendezvényen felállított LEGO Store üzletben minden látogató kedvezményes áron vásárolhat, sőt 10 000 Ft feletti vásárlás esetén még a belépőjegy ára is beszámít a vásárlásba!

 

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..