Megérkeztek a szerethető kis szutykosok

A szülők gyakran értetlenül állnak azelőtt, hogy gyermekük mihez képes hozzáérni, illetve azzal hosszasan játszani. Nincs ez másképp azzal az új őrülettel sem, ami külföldön már belopta magát a gyermekek szívébe. Pedig a Rondik legfőbb tulajdonságai közé sorolható, hogy büdösek, ragacsosak, s általában véve eléggé gusztustalanok, mégis szerethetők.

25 országot már meghódított, s most Magyarországon is megjelent a Rondik játékfigura-sorozat, mely ugyan nyálkás, gusztustalan, ragacsos és undi alakokból áll, mégis nagyon szerethető. A játékfigurák egy ausztrál családi vállalkozás tervezőműhelyéből kerültek ki, s váltak rövid idő alatt népszerűvé több mint 20 európai és ázsiai országban. „Úgy tűnik, hogy ezek a felnőttekben már inkább ellenérzéseket kiváltó tulajdonságok a kreativitás csúcsán lévő gyerekek esetében még csöppet sem taszítóak, sokkal inkább viccesek és szerethetőek, ezért kedvelik és gyűjtik őket” – mondta Matthew Robin, a Rondikat Magyarországra elhozó TM Toys hazai képviselője.

Rondik-poster_hunA Rondik sorozat várhatóan a 4-12 éves fiúk körében lesz nagyon népszerű, de a külföldi tapasztalatok alapján az sem ritka, hogy felnőttek veszik egymásnak vicces ajándékként a figurákat. „Természetesen minden figura a rá jellemző névvel rendelkezik, ami kiaknázza a magyar nyelvben rejlő korlátlan kreativitást. Így lett a büdös patkányból Pfújkány, a csúnya németjuhászból Rusnyász, a külsejét tekintve társaihoz képest is kihívásokkal küzdő békából Ótvarangy” – tette hozzá Matthew Robin. A Rondik megtekinthetők a www.rondik.hu címen.

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..