Vízre száll az első mesecsatornás óceánjáró

Cartoon Network Wave

A világ leghíresebb rajzfilmfigurái idén először kihajóznak a nyílt vízre, saját óceánjárójukon, a Cartoon Network Wave-en. A teljesen a csatorna színeibe öltöztetett jármű az Oceanic Group és a Cartoon Network tulajdonosa, a Turner ázsiai–ausztráliai–óceániai részlege közötti együttműködés eredménye.

A Szingapúrból 2018 végén induló, 11 fedélzettel bíró és 2000 utas befogadására alkalmas Cartoon Network Wave a rajzfilmrajongók számára egyfajta mennyország lesz. A végtelen óceán gyönyörű hátteret fog nyújtani a családok első vízi Cartoon Network-vakációjához, amelyre a csatorna sztárjai is elkísérik őket.

A Turner már számos hasonló kezdeményezést indított szerte a világon: létezik Cartoon Network-témájú étterem, vidámpark, vízipark (Thaiföldön), repülőgép és még vonat is (Tajvanon). Magyarországon pedig a Vasúttörténeti Park fala bújt Cartoon Network-ös köntösbe, és 2013-ban elindult a Cartoon Network Télapó Expressz. Ám ez az első alkalom, hogy egy hajó is felölti a csatorna ruháját.

Cartoon Network Wave

A Cartoon Network Wave-en olyan világszerte népszerű rajzfilmek képviselői kapnak helyet, mint a Kalandra fel!, a Ben 10, a Pindúr pandúrok vagy a Medvetesók. Ezekkel a rajzfilmhősökkel találkozhatnak a hajó vendégei a különféle szórakoztató programok, valamint az étkezések során is.

Agresszív rajzfilmsorozatok – engedjük vagy tiltsuk?

A Cartoon Network Wave 13 fontos állomást fog érinteni a régió több országában, köztük Szingapúrban, Malajziában, Thaiföldön, Kínában, Tajvanon, Dél-Koreában, Ausztráliában és Japánban. A menetrend és a foglalás a következő hónapoktól lesz elérhető.

Erről a témáról még a Kikapcsolódás rovatunkban olvashatsz többet!

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkKoncert a daganatos és leukémiás gyerekekért
Következő cikkMesélő előadások a Vigadóban

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..