Modell mami divat

Modell mami divat

A szupermodell és négy gyermekes anyuka, Heidi Klum két kollekciót tervezett speciálisan kismamáknak. Heidi kollekciójának ruhadarabjait a jövő hónapban fogják bemutatni a Pea in the Pod és a Motherhood Maternity nevű kismama boltokban.

A Pea in the Podnál ’Lavish’ – vagyis bőséges – néven, míg a Motherhood Maternitynél ’Loved’ – vagyis szeretve – néven lesznek megtalálhatóak a Klum által tervezett darabok.

„Azért választottam a ’Lavish’ nevet, mert nincs ennél kifejezőbb szó arra, hogy mivel szeretnéd körbe venni magadat és születendő gyermekedet. A Motherhood Maternity számára tervezett Loved kollekció pedig tulajdonképpen az újszülött életet, valamint a kismamát és babáját körülölelő szeretetet hivatott ünnepelni.Modell mami divat

A tervezésnél igyekeztem összehozni a divat kihívásait és a négy terhességem alatt gyűjtött tapasztalatokat, kombinálva ezeket a stílussal, praktikummal és kényelemmel. A ruháim mind azt hivatottak hirdetni, hogy a nők terhesen is szépnek érezhetik magukat, hiszen attól, hogy gyermeket várnak még nem kell lemondaniuk a divatról és érezhetik magukat jól az átalakuló testükben. Ez egy izgalmas utazás.” – mondta Heidi Klum a kollekciókkal kapcsolatban.

Forrás: www.napidoktor.hu

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..