Nevelőszülőket keresnek Pest megyében

Családokat, házaspárokat keres Budapesten és 40 kilométeres körzetében a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) nevelőszülői feladatok ellátására. Az elhivatott jelentkezőket a kiválasztási folyamat részeként szakmai képzéssel is segítik. 

Az NGYSZ állami nevelésbe vett gyermekek családokban történő gondozását biztosítja Pest megyében és Budapesten, ezért olyan családok, házaspárok jelentkezését várják, akik elhivatottságot éreznek arra, hogy az állami nevelésben élő gyermekeknek otthont és támogató családi hátteret biztosítsanak – közölte a szervezet az MTI-vel.

ID-10071979A Gyermekmentő Szolgálat kiválasztási folyamat után köt szerződést a gyermekeket fogadó családokkal, házaspárokkal.

A kiválasztási folyamat része a miniszteri rendeletben is szabályozott képzés, amelynek elvégzése alatt a jelentkezők meggyőződhetnek saját alkalmasságukról és ismereteket szerezhetnek a nevelőszülői munkáról.

Infinety hirdetés

További részletek és információ a [email protected] e-mail címen kérhető.

MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkTörülköző, konyharuha, ágynemű: milyen gyakran kell mosni?
Következő cikkDíjazták a kisgyermekes nőket visszafogadó munkahelyeket, íme a nyertesek

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!