Újévi nyereményjáték! – 7 nyertes

Babfalva Újévi nyereményjáték!

Kezd az újévet szuper nyereményekkel! A karácsony ugyan véget ért, de az ajándékozás korántsem; válaszd ki Te, hogy mit szeretnél nyerni!

A könyv érték. Mi kiválasztottunk 5, számunkra is kedves, hasznos, vagy épp vicces kötetet, amivel szeretnénk 7 olvasónkat meglepni, hogy a 2017-es év szerencsésen induljon a számukra. Gyereknevelési-, stresszkezelési – és önbizalom növelő könyvek, melyeket valóban élvezet olvasni.

Neked tehát nincs más dolgod, csak átnézni a lenti listát és kiválasztani azt a könyvet, amivel szívesen meglepnéd magadat vagy valamelyik szerettedet! A játék részleteit, a cikk alján találod.

Fogadd el magad! – Szkiba Zsuzska

Minden nő igazi NŐ. Minden test szerethető: a kerekded, a törékeny és a sportos egyaránt.
A mai világban, főleg a hamis mintákat hirdető média hatására, a legtöbb ember testképzavaros, önbizalma meggyengült.

Szkiba Zsuzska, a Beauty with Plus bloggerének könyvéből te is erőt meríthetsz. Tudatosítja benned, hogy valódi értékeidet nem a külsőségek, vagy mások rólad alkotott véleménye határozzák meg, csakis te magad. Személyes történeteken keresztül ébreszt rá arra, hogy ha elindulsz, hogy megvalósítsd az álmaidat, bármit elérhetsz. A szerző pozitív életszemlélete, baráti hangvétele és a könyvben található egyszerű, de mégis hatékony gyakorlatok rávilágítanak arra, hogy több vagy mint egy szám, egy ruhaméret.

Kitolás (1-2. rész) – Túlélőkalauz kezdő apáknak – Szily László

Szily László elszórakoztatja a joggal betojt újdonsült apukákat, miközben némi praktikus információval is felvértezi őket arról, mi következik, amikor összeomlik korábbi életük. A szöveget a szerző saját rajzai illusztrálják.

A játszótér spirituális középpontja a csap vagy ivókút, ahol a gyermekek mocsáráldozatot mutatnak be a sarat feltaláló Anyatermészetnek. Ausztrál tudósok szerint egy kölyök napja akkor teljes, ha délután hatig ruhafelületének minimum 62 százalékát benedvesítette. Mindig helyezkedj úgy, hogy el tudd vágni a spirituális középpont felé törő gyermek útját!!

Beírás – Iskolai túlélőkalauz apáknak – Szily László

A Beírás eddigi életük legnagyobb kalandjára, a beiskolázásra és az iskolás évekre készíti fel az apákat. A szerző jellegzetes humorú rajzaival illusztrált szöveg végig veszi a legjellemzőbb iskolai élethelyzeteket, amelyekbe egy apa kerülhet. Válogatott idióták és szociopaták tanácskozása a szülői értekezleten, osztálykirándulás vadidegen alkoholistákkal, gyerekbulik, kínos fogadóórák és a közös tanulás megszégyenítő alkalmai.
Kötelező olvasmány minden érintett apának és anyának, továbbá mindazoknak, akik túl vannak ezeken a keserveken, és azoknak is, akik érveket gyűjtenek a gyerekvállalás ellen – vagyis jóformán mindenkinek.

A stressz napos oldala – Kelly McGonigal

Miért jó a stressz, és hogyan bánjunk vele ügyesebben?

„A stressz napos oldala nem a stressztől való megszabadulás, hanem a stresszel való helyes bánásmód útmutatója. Többé nem kell a stressz miatt stresszelnünk!

Egy gyakorlati útmutatót tartanak most a kezükben, amelynek segítségével jobban együtt tudnak majd élni a stresszel. Ha összebarátkoznak vele, ügyesebben szembe tudnak majd nézni a kihívásokkal. Jobban fel tudják használni a stresszben rejlő energiát anélkül, hogy kiégéshez vezetne. Segíthet elszigetelődés helyett társas kapcsolatokká alakítani a feszült élményeket. És végül: segíthet abban is, hogy értelmet találjanak a szenvedésben. /részlet a könyvből/”

Békés szülő, boldog gyermek – Laura Marham

A kiabálás vége és a kapcsolatteremtés kezdete.

A könyvben ismertetett, új tudományos eredményekre alapozott nevelési módszer lényege, hogy mély érzelmi kapcsolódást alakítunk ki a gyermekünkkel, ami nagyrészt fölöslegessé teszi a hagyományos fegyelmezési módszereket, egyben alkalmat ad a szülőknek saját érzelmi életük rendbetételére is.

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A játékban résztvevők között, kisorsolunk;

  • 3 db Kitolás – Túlélőkalauz kezdő apáknak című könyvet
  • 1 db Beírás – Iskolai túlélőkalauz apáknak című könyvet
  • 1 db Fogadd el magad! című könyvet
  • 1 db A stressz napos oldala című könyvet
  • 1 db Békés szülő, boldog gyermek című könyvet

Tehát összesen 7 db nyertesünk lesz!

Amit kérünk:

Egyszerűen, csak írd meg nekünk a szerkesztoseg@babafalva.hu e-mail címre, hogy melyik könyvet szeretnéd újév napján megnyerni!

Egy személy, csak 1 db könyvért játszhat! Ha szeretnél több megnyerésére is esélyt szerezni, úgy hívd meg családtagjaidat, barátaidat is a játékba!

A nyereményjáték 2016. december 28- 2017. január 2, hétfő 18:00 óráig tart.

A nyertesek nevét 2017. január 2-án, 20:00 óráig közzétesszük a facebook oldalunkon, ennek a bejegyzésnek a végén, valamint e-mailben is értesítjük a szerencséseket.

Fotó: pinterest.com

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkAz ajándékok csereberéje az üzletekben
Következő cikkSmink tippek problémás bőrre

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..