Nyitott Balaton őszi programokkal, kedvezményekkel

A Nyitott Balaton szeptember 25. és október 5. között zajló kampánya idején programokkal, ingyen vitorlázással, kedvezményes szobafoglalással, újborokkal szeretnék ősszel is a Balatonhoz csábítani a turistákat, az akcióhoz 182 szálláshely és 86 vendéglátóhely csatlakozott.

A szervező Balatoni Regionális TDM Szövetség MTI-hez eljuttatott közleményéből az is kiderül, hogy a kampány idején összesen 162 programmal várják a vendégeket a tó körül, több vendéglátóhely kedvezményes menüket kínál, és a csatlakozó szállásadók 20 százalékot engednek szobaáraikból.

s2

Semsei Sándor, a Magyar TDM Szövetség elnöke úgy fogalmazott, ezzel az akcióval a balatoniak nem a nyári szezont akarják meghosszabbítani, hanem gyakorlatilag újabb szezont szeretnének teremteni. Az őszi kínálat, mint például a kerékpáros túrák, a nemzeti parkok látványosságai, vagy az őszi gasztronómiai fesztiválok, nem feltétlenül kötődnek a nyárhoz – tette hozzá.

A kampányt a Magyar Turizmus Zrt. is támogatja. Az őszi balatoni akcióról további részleteket a www.nyitottbalaton.hu oldalon lehet olvasni.

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkDokumentumfilm egy vak házaspárról és látó kisfiúkról
Következő cikkIngyenes őszi LEGO családi rendezvénysorozat

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..