Ingyenes őszi LEGO családi rendezvénysorozat

Az október 9-én induló, ingyenes LEGO® családi rendezvénysorozat keretében próbára tehetik magukat a kisebbek és nagyobbak egyaránt. A helyszíneken a résztvevők egy izgalmas LEGO® Star Wars™ küldetésen vehetnek részt, melynek teljesítéséhez logika, ügyesség és lelkesedés szükséges. A rendezvényeken minden látogató talál magának kedvére való programot, többek között lehetőség nyílik nindzsákat reptetni, motorizált modelleket működtetni, Heartlake City világában kalandozni, LEGO DUPLO medencébe merülni és ajándékokkal gazdagodni. A rendezvénysorozatra az általános iskolások makett építő versennyel hangolódhatnak rá.

Idén egy fantasztikus és izgalmas családi rendezvénysorozat indul útjára. Öt helyszínen várják a lelkes LEGO és Star Wars™ rajongókat, akik a játékos Jedi Akadémia elvégzésével Jedi lovagokká válhatnak. Az oklevél átvételéhez izgalmas küldetések teljesítésén át vezet az út: LEGO® Star Wars™ járműépítés, memóriajáték, az ország legnagyobb Yoda-szobrának építése és egy galaktikus ütközet vár a kis padawanokra. Azok a szerencsés újoncok, akik minden feladatot sikeresen megoldanak, azaz teljes mértékben uralják erejüket, Jedi lovaggá válnak.

A kreatív kihívásokkal, sok nevetéssel és izgalmas játékokkal teli programsorozat kicsiknek és nagyoknak egyaránt hamisítatlan LEGO élményeket tartogat. A Jedi Akadémia mellett sok színes programmal készülnek a szervezők a család minden tagja számára: a legkisebbek a LEGO DUPLO medencében ismerkedhetnek meg az építés rejtelmeivel, a kislányok elmerülhetnek a LEGO Friends mesék varázslatos világában, a szülőket kényelmes pihenősarok várja, a fiúk megismerkedhetnek LEGO Ninjago titkos világával és az Airjitzu harcművészettel, míg a járműveket kedvelő vendégeket pedig a motorizált LEGO Technic modellek izgalmai ejtik majd rabul.

A5

A rendezvények az alábbi helyszíneken, pénteken 14 és 19, szombaton 10 és 19 óra között látogathatók:

Október 9-10.:   Budapest, Aréna Plaza

Október 16-17.: Budapest, Pólus Center

Október 30-31.: Budapest, Árkád

November 6-7.: Budapest, Allee

November 13-14.: Pécs, Árkád

A LEGO Csoport számára elsődleges fontosságú, hogy a gyermekek mindennapjaiban komoly szerepet kapjanak a közösségi élmények, folyamatosan fejlődjön kreativitásuk és problémamegoldó készségük, így idén – a rendezvénysorozat részeként – hatalmas kalandra hívja rajongóit: makett-építő versenyt hirdet általános iskolás osztályok számára. A legötletesebb Star Wars™ makettet építő osztály hatalmas LEGO® Star Wars™ ajándékcsomagot nyer. A makettnek minimum 10%-ban LEGO elemeket kell tartalmaznia, a többi része pedig a gyerkőcök fantáziájára van bízva; lehet benne otthon kallódó hulladék, papír, kartondoboz, palack, stb. Az elkészült pályaművek fotóját 2015. október 4. éjfélig lehet beküldeni a makett@sensationevent.hu email címre.  A tíz legfantasztikusabb makettet a díjátadó napján, az Aréna Plazában, 2015. október 9-én, 1400-tól állítják ki, melyekből Star Wars™ rajongó hírességek és a LEGO csapata választják ki a nyertest.

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..