Ördög Nóra óvodákat és rászoruló kisgyermekeket támogat

A népszerű műsorvezető, a Philips AVENT-tel és az Ökumenikus Segélyszervezettel közösen óvodákat és rászoruló kisgyermekeket támogat. A kampány során a 100 leggyorsabban regisztráló óvoda azonnali AVENT ajándékcsomagot kap, a játék végéig legtöbb szavazatot gyűjtő 10 intézmény pedig nagyértékű fődíjban részesül

Sajnos az óvodák számára egyre kevesebb forrás áll rendelkezésre az intézményeik szépítésére, pedig a gyermekek mindennapját meghatározza, hogy milyen környezetben töltik a szülőktől távoli órákat. A mai nappal útjára indított AVENT az Óvodákért Program ebben kíván segíteni. A pályázatra október 23-ig bármely magyarországi óvoda jelentkezhet. A pályázó intézmények saját profiloldaluk létrehozását követően népszerűsíthetik magukat, ajánlásokat gyűjthetnek, így a kampány végéig folyamatosan szavazhatunk rájuk, akár az AVENT Facebook-oldalán is.

A 100 leggyorsabban regisztráló óvoda azonnali AVENT ajándékcsomagot kap, a játék végéig legtöbb szavazatot gyűjtő 10 intézmény pedig nagyértékű fődíjban részesül. A nyeremény segítségével a gondjaikra bízott gyermekek mindennapjait szebbé tehetik és fejlődésüket játékos formában segíthetik elő.

Nyeremények intézményenként:

  • 100 db Ételfelosztó tál
  • 110 db Két tálas készlet
  • 120 db Nagy méretű tál
  • 130 db Kis méretű tál
  • 60 db Kanál és villa készlet
  • 50 db AVENT Iskolaelőkészítő foglalkoztató füzet
  • Egy 38 darabból álló AVENT faldekorációs matrica szett
Ördög Nóra és Mici
Ördög Nóra és Mici

A program nagykövete Ördög Nóra, aki nemrégiben maga is anyuka lett és máris gondol Mici óvodai elhelyezésére: „A mai világban senki sincs könnyű helyzetben, az óvodák számára sokszor a napi működés feltételeinek megteremtése is problémát jelent. A dekoráció frissítése, vagy újabb játszóeszközök beszerzése pedig már egyenesen luxus kiadásnak számít. Pedig ezek azok az „apróságok”, amelyek még szebbé tehetik szemünk fénye hétköznapjait! Szülőként már én is érzem a felelősségét annak, hogy minden adandó lehetőséget meg kell ragadnunk, ha a gyerekünk kényelméről, komfortérzetének javításáról van szó! Egy összetartó szülői közösségtől megkaphatja az óvoda is azt a pluszt, ami aztán a többszörösen megtérül a kicsik szintjén.”

Nóra videóüzenete:

A kampány együttműködő partnere az Ökumenikus Segélyszervezet is, akiknek köszönhetően az AVENT által felajánlott termékek intézményeikben élő kisgyermekes családokhoz is eljuthatnak. A Segélyszervezet kiemelt figyelmet fordít a nehéz körülmények között élő családok és gyermekek segítésére. Az ország egyik legnagyobb Segélyszervezete intézményhálózatán keresztül évente több mint ezer gyermek kap átfogó segítséget a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez, a kortársaihoz való felzárkózáshoz. Az ország hat pontján a szervezet átmeneti otthonokat is működtet lakhatásukat vesztett családoknak, ahol másfél évig lakhatnak, és ezalatt minden segítséget megkapnak az újrakezdéshez. „Az átmeneti otthonokba a családok legtöbbször nincstelenül érkeznek, így óriási segítséget jelentenek a hiánypótló adományok. Különösen nagy segítség, amikor a gyermekek ellátásához, neveléséhez szükséges, eszközöket kapunk. Példaértékűnek tartjuk az AVENT akcióját, melynek keretében az óvodások mellett a Segélyszervezet otthonaiban élő családok is használatba vehetik ezeket az első osztályú termékeket” – mondta Gáncs Kristóf a Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.”

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkKészíts hordozós láncot!
Következő cikkMi folyik a csapból? – 6 meglepő tény a csapvízről

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..