Pályázatot hirdetett az ING Biztosító alapítványa

gyerekek300x.jpg

Ismét gyermek-egészségügyi eszközök beszerzésének támogatására lehet jelentkezni az ING Biztosító alapítványának pályázatán. A biztosító 2003-ban hozta létre az ING a Gyermekegészségügyért Alapítványt, amely megalapítása óta a magyarországi gyermekegészségügy elkötelezett támogatója.

A közhasznú alapítvány évről évre hirdeti meg nyílt pályázatát mindazon intézmények számára, melyek gyermek-egészségügyi eszközök, gyermekegészség-megőrzési, és betegség-megelőzési, gyógyító és egészségügyi rehabilitációs céljaik eléréséhez támogatást igényelnek. Az Alapítvány 2003 óta több mint 350 egészségügyi intézményt segített, s ez idő alatt összesen 156 millió forinttal járult hozzá a gyermekek gyógyulásához.

Az idei pályázatra ismét a törvényben meghatározott egészségügyi szolgáltatók jelentkezhetnek. A pályázók kizárólag gyermek-egészségügyi eszközök vásárlásához igényelhetnek pénzbeli támogatást. A pályázóknak az igényelt pénzbeli támogatás összegével azonos összegű saját erő meglétéről a pályázatban nyilatkozniuk kell.

A pályázatok benyújtásának határideje 2011. augusztus 15.; az alapítvány kuratóriuma a pályázatokat szeptember 30-ig bírálja el. A pályázati kiírás, a pályázati űrlap, valamint a tájékoztató letölthető a www.ing.hu/alapitvany weboldalról.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkAz igaz szeretet hetedik titka: a szavak ereje
Következő cikkTanácsok allergiás, asztmás gyermekek szüleinek nyárra

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..