Párkeresés két keréken

Aki elmúlt már húsz, netán harminc éves, és még mindig, vagy már újra keresi a párját, annak elég kevés lehetőség áll rendelkezésére. Aki nem dübörgő zene mellett szeretne ismerkedni, akit nem vonzanak a névtelen-arctalan netes társkeresők, az mit tehet? Elmehet például egy Bringarandira.

A párkeresők számára szervezett kirándulásokon gyönyörű tájakat lehet bejárni, ráadásul egy csapat társra vágyóval. Útközben játékos feladatok segítenek megalapozni a jókedvet és elősegíteni az ismerkedést. Az se ijedjen meg, aki nem rutinos bicajos, hiszen a terep könnyű, a távok rövidek, és tapasztalt vezetők segítenek lendületbe hozni a fáradókat. Akinek nincs kerékpárja, kölcsönözhet a szervezőktől.

A következő túra a Dunakanyarba vezet május 28-án. A csapat a Duna mellett teker, megcsodálja a visegrádi várat a túlpartról, megnéz egy igazi kézműves csokoládéműhelyt. Továbbgurulnak a Morgó patak völgyében, erdei utakon érkeznek egy kismarosi vendéglőbe, ahol jól megérdemelt pihenőjüket töltik majd. A szerencsések pedig párt is találhatnak a Bringarandin.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkHátfájás ellen stresszoldás
Következő cikkMennyit hízhat egy kismama?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..