Rátonyi Krisztát bohócdoktorrá avatták

Rátonyi Kriszta, az M1 műsorvezetője a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány jószolgálati nagykövete lett.

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány először az MTVA “Bízunk Benned!” című vetélkedőjében találkozott Rátonyi Krisztával. A játék során tiszteletbeli bohócdoktornak fogadták, majd meghívták egy rendhagyó kórházi vizitre, ahol Kriszta remekül hasznosította gyermekszínészi tapasztalatait. A közös vizit meghatározó élmény volt mindenkinek, majd megszületett az elhatározás, hogy az Alapítvány felkéri Krisztát Piros Orr Nagykövetnek.

“Nagyon örülök a felkérésnek, – nyilatkozta Kriszta – megtiszteltetés egy ilyen csapat részévé válni. Korábban a Bethesda Gyermekkórházban már látogattam a bohócdoktorokkal gyerekeket és nagyon élveztem a közös mókázást. Örömmel segítem a munkájukat a jövőben is, hiszen maximálisan átérzem a missziójuk jelentőségét.”

pirosorrRékay Ágnes, az Alapítvány ügyvezetője elmondta: “Nagy öröm számunkra, hogy Kriszta elfogadta felkérésünket és támogatja céljainkat. A bohócdoktoraink által végzett művészetterápiás munka nagy segítség a kórházban lévő gyermekek számára, s célunk, hogy minél több helyen jelen tudjunk lenni.”

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány 18 éve alkalmazza a “nevetésterápiát” az ország 12 kórházában és 2 idősek otthonában. A képzett bohócdoktorok eddig több mint 246 ezer gyermeknek és idős embernek vitték el a gyógyító nevetést.

OS MTI
Fotó: Piros Orr Bohócdoktorok – Facebook

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..