Segítsd te is a szadai óvónéni gyógyulását!

Kriszti-néni.jpg

A szadai ovi Katicáinak óvónénije életveszélyes állapotban került kórházba, karácsony előtt 2 héttel. Súlyos agyvérzés után életmentő műtétet hajtottak végre rajta, majd napokig kritikus állapotban feküdt az intenzíven. Amint bizonyossá vált, hogy – szinte csodával határos módon – van remény a mindenki által szeretett, mindössze 38 éves Kriszti néni felépülésére, a falu közössége összefogott érdekében.

A példaértékű összefogás több módon is igyekszik segíteni Gyenes Krisztina óvónő gyógyulását, a gyógykezelés, a rehabilitáció idejét könnyebbé tenni. Kriszti néni napi ellátása 6500 Ft-ba kerül, az ezt fedező összeget jótékonysági árverésen, helyi jótékonysági esten illetve mese CD kiadásából szeretnék előteremteni a szervezők.

“Gyenes Krisztina az óvónénink. Egy angyali teremtés. Mindössze 38 éves  – mondta el Farkas Anikó, az összefogás szervezője. – Karácsony előtt két héttel került kórházba, igen súlyos állapotban. Napokig élet-halál közt volt, de hála a gondos ápolásnak és akaratának, állapota javul. Ma már Veresegyházon kezelik a Misszió Egészségközpontban. A rehabilitáció hosszú és költséges. Nyugdíjas szülei gondoskodnak ez idő alatt Krisztina 11 éves kislányáról is, és természetesen rengeteg időt töltenek Krisztinával.”

A Facebook-on  Kriszti néninek segítünk néven hoztak létre egy profilt, hogy a március 3-ra tervezett jótékonysági árverés híre minél több emberhez  eljusson. Gyenes Krisztina óvónőnek a magyar népi hagyományok, a kézművesség és népművészet iránti elköteleződésére való tisztelettel elsősorban ilyen jellegű felajánlásokat várnak a március 3-án Szadán lezajló jótékonysági árverésre.

Eddig szebbnél szebb dolgok érkeztek Tarjánból, Székesfehérvárról, Ceglédről. Kiss Gergely világklasszis vízilabdázónk révén a magyar férfi vízilabda-válogatott által dedikált hivatalos edzőlabda is szerepel majd az árverésre kerülő tárgyak között.

Hogyan segíthetsz?

  • Saját alkotásod felajánlásával az árverésre – ezzel kapcsolatban a facebook oldalon tudhatsz meg több részletet.
  • Egyszerű banki utalással a Gyenes Krisztina szülei által nyitott számlára:  OTP Bank 11773425-02705361 – Gyenes János, a közleményben tüntesd fel: Gyenes Krisztina részére.

Az árverés szervezéséről folyamatosan tájékozódhatsz a Kriszti néninek segítünk facebook oldalon, illetve a kapcsolódó weboldalon.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMit együnk a hidegben?
Következő cikkGeréb Ágnes ügye a magyar nők ügye

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..