Színház és a farsang egyben? – IGEN!

Parázsfuvolácska Szegeden február 25-én

A Korábban Érkeztem Alapítvány, a “mindenév farsangján” megrendezett sikeres színházi programjának folytatásaként újra a gyermeknek és családoknak szóló vidám interaktív színielőadást szervez.

Idén, 2017. február 25-én, szombaton 11 órakor a Parázsfuvolácska kerül bemutatásra kétfelvonásban a Szegedi Nemzeti Színházban.

A Korábban Érkeztem Alapítvány kuratóriumi tagja, – a Szegedi Nemzeti Színház főigazgatója – Gyüdi Sándor a következőképp foglalja össze a színdarabot:

„A közönség Sarastro Cirkuszában izgulhatja végig Tamino és Pamina, illetve Papageno és Papagena egymásra találásának történetét, Lackfi János szellemes szövegével, a legkisebbek számára is követhető módon. Bohócok, akrobaták, légtornászok, késdobálók, tűznyelők, varázslókés Mozart halhatatlan muzsikája… Akár a mesében! A színpad cirkuszi kavalkádjában felizzik a gyűlöltség, de végül a szeretet tüze lángol fel, úgy árad a varázslat a nézőtérre, és éleszt parazsat, melegséget a nézők szívében.“

Azok a gyerekek, akik február 25-én hoznak magukkal bármilyen jelmezt, a Parázsfuvolácska előadásának végén egy próbateremben gyorsan magukra ölthetik, majd valamennyien a színpadra mehetnek, ahol egyenként fénykép készül róluk – igazi színpadon, igazi díszletek között!

Jegyek: A Szegedi Nemzeti Színház jegyirodájában (6720 Szeged, Stefánia 6.)

fotó: jegy.hu

Erről a témáról az Élményajánló rovatban olvashatsz többet!

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..