Képgaléria: Tarzan Park, Újpest

Az óriáspók hálójában

A Magyarországon egyedülálló családi játszópark különlegesen ötvözi a park és a játszótér fogalmát. Árnyas sétaútjai mentén tematikus elrendezésben várnak felfedezésre az óriás játszótér játékai, parkjában kényelmes padok és piknikterek váltják egymást, az egész család örömére. A parkról bővebben itt olvashatsz>>

Picurvár a legkisebbeknek
Picurvár a legkisebbeknek
Felhővárak a kalandoroknak
Felhővár a kalandoroknak
Hős várvédő
A hős várvédő
Hintarét és gigacsúszda
Hintarét és gigacsúszda
Billegliget az egyensúlyozás mestereinek
Billegliget az egyensúlyozás mestereinek
Kalandpálya a bátraknak
Kalandpálya a bátraknak
Liándzsungel leendő Tarzanoknak
Liándzsungel leendő Tarzanoknak
A szédületes körhinta
A szédületes körhinta
Zengőerdő, a hangok birodalma
Zengőerdő, a hangok birodalma
Az óriáspók hálójában
Az óriáspók hálójában

Fotók: Babafalva és Tarzan Park

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMegduplázódott a Crohn-beteg gyerekek száma
Következő cikkTarzan-kalandok Újpesten

2 EDDIGI KÉRDÉSEK

  1. A nyúgdijas nagyszülőknek – még a “kedvezmény ellenére is” túl drága a park amikor a kis-unokával meglátogatják. A gyerek veszi igénybe a játékokat, a kísérő nagyszülők belépőjegy vásárlása teljesen indokolatlan. Akinek persze telik rá, az ezt nem is érti, hogy akkor, amikor nettó ( van ahol bruttó) 400-500Ft-os órabérért dolgoznak a legtöbben, igen is megerőltető a kísérő nagyszülőnek kifizetni egy ebédre való összeget csak azért, mert figyel az unokájára, senkitől nem foglal el helyet és semmilyen szolgáltatást nem vesz igénybe!

  2. Háromgyermekes családapa vagyok. A véleményem az, hogy nem a játszóteret kell fizetőssé tenni – méghozzá írtózatosan drágán, hanem az ebürüléket termelőket kéne megszüntetni. Akkor gyermekem mehetne a zöld fűbe. Azért az érdekelne, hogy miért is kellett létrehozni egy olyan játszóteret nem messze ettől a parktól, ahol “retro” néven vannak játszásra teljesen alkalmatlan játékok. Sem egy hinta, sem egy semmi. A retro ebben az esetben inkább a szegényest jelneti. Ez a park ebben a formában úgy ahogy van ROSSZ és felháborító.

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..