Tarzan-kalandok Újpesten

Picurvár a legkisebbeknek

Anya, odanézz mekkora csúszdák! – kiabálták a fiúk, és már másztak is volna át a kerítésen, hogy minél hamarabb bejussanak. Közel három órát töltöttek el várostrommal, majom-mászással, liánon repüléssel, krokodilokkal teli folyó feletti egyensúlyozással és egyéb dzsungelkalandokkal Magyarország legújabb – és  legnagyobb – családi játszóparkjában, a Tarzan Parkban, Újpesten.

A Magyarországon egyedülálló családi játszópark különlegesen ötvözi a park és a játszótér fogalmát. Árnyas sétaútjai mentén tematikus elrendezésben várnak felfedezésre az óriás játszótér játékai, parkjában kényelmes padok és piknikterek váltják egymást, az egész család örömére.

Az érkező vendégeket rögtön a bejáratnál leveszi a lábukról a Hintarét, ahol a repülésé a főszerep: egyensúlyszőnyeg, pörgő és körhinta, impulzushinta segít elrugaszkodni a valóságtól. A Liándzsungel szakadékai felett átlendülhetnek a bátor vállalkozók, de mászhatnak a kötélhidakon, és csúszhatnak a drótkötélpályán is, kedvük szerint. A Billegliget az egyensúlyozás mestereinek jelent igazi kihívást, míg a Homoktengerben az alkotás kerül a középpontba. A Zengőerdő a hangok birodalmába kalauzolja a kíváncsiskodót kültéri hangszereivel, a legkisebbeket pedig a Picurvár játékai vezetik a mesék birodalmába. Akik még mindig kevésnek érzik a kalandot, azokat várják a Felhővárak, ahol gigászi csúszdákon hét és tíz méter magas tornyokból csúszhatnak a mélybe.

Picurvár a legkisebbeknek
Képgalériáért kattints a képre!

A játszópark teljes területe zárt, kerítéssel körbevett, a játékok a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek. A gyerekek szórakozását és biztonságát a park játékmesterei felügyelik, így a szülőknek is lehetőségük nyílik a nyugodt kikapcsolódásra.

A pihenésre és a játék közben fejét felütő éhség elűzésére a Tarzan Terasz áll rendelkezésre, ahol finom szendvicsek és kellemes italok várják a kisebb és nagyobb vendégeket. A terasz gyermekbarát szolgáltatásaival, a kicsik igényeihez alkalmazkodva teszi élvezetessé az étkezést, míg a legkisebbek ellátására baba-mama szobát alakítottak ki. A park felnőtt-, gyermek- és akadálymentes mosdókkal felszerelt, szükség esetére.

A parkban ingyenes játszóeszköz-kölcsönöző is működik, így nem kell otthonról cipelni a kismotort, a homokozófelszerelést, a tollasszettet, a pingpongütőket, a piros autót.

A park a vendégeit június 15-től visszavonásig kedvezményes nyitási árakkal várja, az újpesti látogatók, csoportok további jelentős kedvezményeket élvezhetnek.

Az óriáspók hálójában
Képgalériáért kattints a képre!

Fontos információk:

Cím: Tarzan Park, 1046 Budapest, Tábor utca 28.
Nyitva tartás: naponta 9–19 óra között
Jegyárak részletesen ide kattintva>>
Honlap, Facebook: www.tarzanpark.hu , www.facebook.com/TarzanParkUjpest

Vendéglátás: Tarzan Terasz: szendvicsek, édességek, üdítők.

Baba-barátság: Pelenkázóval, szoptató fotellel, mikrohullámú sütővel felszerelt baba-mama szoba van. Babakocsival az egész park kényelmesen járható.

Szülő-barátság: A park területe árnyékos, sok a pad, és a teraszról is be lehet látni egy nagyobb részét. A park területe zárt, így a gyerekek nem tudnak elkóborolni, és a játékmesterek is figyelnek rájuk. A mosdók tiszták, rendezettek. Elkülönített dohányzórész van.

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkKépgaléria: Tarzan-park, Újpest
Következő cikkÍgy szült Katalin hercegné