Tavaszi gardróbfrissítés

Virágminta, neonszínek, retró- a divatvilág és az üzletek idén is nagyszerű újításokat kínálnak nekünk. Lássuk idén mik a meghatározó trendek.

Elsőként az évszakhoz leginkább kapcsolódó kulcsdarabot, a virágmintát ajánlom. Az üzletek polcain találhatunk különböző virágos blúzokat, trikókat, szoknyákat, keleti stílusú nadrágokat. Ezt a mintát előszeretettel hordják a fiatalok, hiszen színesek, vidámak, bohókásak.  Ha ilyen darabot viselünk, figyeljünk arra, hogy harmóniába legyenek ruhadarabjaink, vigyázzunk, ha virágmintás felsőt választunk, viseljünk hozzá sima, egyszínű nadrágot, illetve farmert. Egy-egy összeállítást pedig feldobhatunk virágos sálakkal, hajcsatokkal, táskákkal, cipőkkel.

Idén az élénk színeknek is nagy divatja van, örömmel viselik a hölgyek a neonzöld, sárga, kék és narancssárga színeket. Variáljuk őket bátran, itt nincs szabály, a színeket párosíthatjuk, persze azért figyeljünk arra, hogy ne bohócnak öltözve menjünk ki az utcára. Ezek a darabok nemcsak különlegesek, de a színek hatással vannak a közérzetünkre is.

Hosszú évek után előkereshetjük a szekrény mélyéről trapéz nadrágainkat, haspolóinkat,  maxiruháinkat, hiszen a retródarabok egyre nagyobb divatot képviselnek. Ne sajnáljuk az időnket arra, hogy végignézzük a szekrényünket, illetve kérdezősködjünk anyukánknál, nagymamáknál. Szinte biztos, hogy találunk magunkat kincseket a padláson. A divatházak már régóta tiltakoznak a csípőnadrágok ellen, ezért szinte már az összes kifutón találkozhatunk a lovagló, és bőszárú nadrágokkal. A farmer sem ment ki a divatból, több szabás közül választhatunk idén is, jobb időben viselhetünk farmerszoknyát, farmerruhát, mellényt.

<

Nemcsak az új trendek hódítanak, a csíkok, a csipke, a leggings ma is divatos viselet, kiegészítőkkel pedig feldobhatjuk a szettünket, ha már unalmasnak érezzük.

Tavasszal a reggelek és esték még elég hűvösek, jobb, ha beszerzünk egy vékony ballonkabátot, bőrdzsekit, vagy egy divatos szabású blézert.  Ha nem szeretjük a magas sarkú cipőt, helyettesíthetjük a manapság divatos telitalpú lábbelivel vagy oxford stílusú fűzős félcipővel.

Természetesen a legfontosabb, a kényelem, és hogy jól érezzük magunkat abban, amit viselünk. Ezek alapján biztos vagyok benne, hogy mindenki talál a saját stílusának megfelelő divatos darabot.

Szólj hozzá Te is!