Zöldborsó burgonyapehellyel – 9 hónapos kortól

Zöldborsó burgonyapehellyel

A borsófőzelék nem csak finom, de annyi mókát tartogat a kicsiknek. Kisebbik fiam például szemenként szereti enni, miközben „abdázást” (labdázás) szeretne vele játszani, ha engedném.

Praktikus étel, kisebb babáknak pürésítve már 9 hónapos kortól adható. Ez a verzió ráadásul gluténmentes, így biztonsággal adhatjuk 1 évesnél kisebbeknek is, illetve az allergiásak is fogyaszthatják.

Hozzávalók 2-3 főre: 45-50 dkg fejtett, zsenge zöldborsó, só, 1 gerezd fokhagyma, 3 ek burgonyapehely, 2 dl sűrű tejföl, víz.

A zöldborsós burgonyapehely elkészítését itt elolvashatod >>

hirdetés

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .