1 rágó + 1% = 500 boldog gyermekmosoly

Az Orbit idén május 1. és június 30. között széles körű társadalmi összefogásra szólít fel Gyermekmosoly kampányának keretében. Minden ebben az időszakban megvásárolt Orbit rágó árának 1%-a az SOS Gyermekfalvakat támogatja. Ezáltal nem csak a saját, de a rászoruló gyermekek mosolyáért is tehetünk.

Különös hangsúlyt fektetve a gyermekek megfelelő száj- és fogápolási szokásaira, illetve a prevenció fontosságára, negyedik évét kezdi meg az Orbit szájhigiéniai kampánya. Tavaly az edukáció mellett egy új elemmel is bővült a kampány, az SOS Gyermekfalvak támogatásával, amely ebben az évben is folytatódik. A széles körű aktivitás célja a szülők megfelelő és informatív tájékoztatása a körültekintő szájhigiéniával kapcsolatban, illetve a gyermekek mosolyának és önbizalmának elősegítése.

Orbit - Gyermekmosoly kampány

A Gyermekmosoly kampányhoz fogorvos, pszichológus és több neves blogger mellett olyan közismert hírességek is csatlakoztak, mint Horváth Éva, Mádai Vivien, Iszak Eszti, Ada és Lilu.  A kampányba az Auchan Magyarország Kft. is bekapcsolódott, aki további 1%-kal járul hozzá a gyermekek mosolyához minden Auchan áruházban eladott rágó után. A kezdeményezés során összegyűlt összeget az SOS gyermekfalvak általános működési költségeik fedezésére, és szájhigiéniai szűrésre és edukációra fordítják majd.

Az elmúlt három évben az Orbit több frontos támadást indított a szájhigiéniai edukáció szájhigiéniai edukáció területén, hogy elérjék elsődleges célkitűzésüket, a magyar lakosság szájápolási tudás szintjének javítását, száj-, és fogápolási attitűdjének, illetve rágózási szokásainak megváltoztatását. A kampány egyik központi eleme a szájápolással kapcsolatos legfontosabb tudnivalók gyűjtőoldalaként definiált www.gyermekmosoly.szajharmonia.hu microsite. Az oldalon a szájhigiéniával kapcsolatos ismeretterjesztő cikkek mellett olyan hasznos funkciók is segítik a felhasználókat, mint az országos „Fogorvoskereső” adatbázis, vagy a „Szakértő válaszol” menüpont. Továbbá izgalmas játékokkal is bővült az oldal, ahol játszva tanulhatunk a szájápolásról, illetve az adományszámlálón nyomom követhetjük az SOS Gyermekfalvak számára befolyt összeget.

Minden csomag rágó segít megóvni gyermekeink mosolyát!

További információkért látogass el a
www.gyermekmosoly. szajharmonia.hu micrositera!

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..