40 év szerető házasságban? Igen lehetséges!

Zsigóné Kati 40 éve házas

Valentin napkor a szerelmet ünnepeljük, és ilyenkor szívderítő „szerelmes siker történetekről” olvasni. Ez is egy ilyen.

Az Ország Nyuszijának, Európa Zsigóné Katilegjobb tojásdíszítőjének Zsigóné Katinak legszebb ünnepe a házassági évfordulója, csak utána jön a Húsvét.
2017-ben e kettőt most szinte egyszerre ünnepli, 40 éves házas lett.
Persze az ünnepről sem feledkezett meg: 300.000 forint értékű csipkézett strucc tojást készített, amelyet több ezer alkotásával, köztük világon egyedülálló darabokkal együtt bárki megtekinthet kecskeméti otthonában.

Az idei év azonban nem csak ezért különleges Zsigóné Katinak: 2017-ben, pont a Húsvéttal egyszerre ünnepli 40 éves házassági évfordulóját, amelynek alkalmával újraházasodnak férjével.

“Már megtörtént a ‘lánykérés’. Helyszíne ugyanott volt, ahol 40 évvel ezelőtt, – illetve a lebontott háznak a helyén” – mondta a kiváló tojásdíszítő, aki 63 évesen ugyanabban a szépséges ruhájában mondja majd ki szerelmének az igent, amit 15 éves korában kapott édesanyjától.

“A nagyhétre való tekintettel 2017. május 6-án szombaton, 18 órakor a kecskeméti Barátok Templomában kerül sor a három papos esküvőre. Az esküvőt Bárkányi Ernő lelkipásztor, templomigazgató celebrálja. Az esküvőre mindenkit szeretettel várunk, aki
boldogságunkban osztozni kíván.”
– tette hozzá Kati, akinek ötlete alapján a templom előtt esküvői ládát helyeznek el, ahova minden részvevő bedobhatja a jókívánságait. Ezután szűk körben tartják meg a Rubin Lakodalmat.

Kati és férje állítják: nekik sikerült az igaz boldogság elérése, sikerült a mesét,
álmaikat a valóságban megélniük. Ezzel példaértékűvé teszik minden ember számára a házasság és az örök szeretet hitét.

Zsigóné Kati és férje

SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKIK MI IS!

 

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..