Angol-magyar tábor a XII. kerületben

Ma már a nyelvtudás szinte kötelező mindenkinek és a lehetséges nyelvek közül az angol még mindig a legnagyobb tömegek számára kedvelt választás. Ha szeretnéd, hogy gyermeked könnyebben tanulja meg a nyelvet, akkor miért ne íratnád be egy angol-magyar nyári táborba?

“A mai felgyorsult, minden területen túlképzettséget váró világban szeretnénk egy olyan nyugalom sziget lenni a gyermek számára, aki nemcsak tudását, világnézetét bővíti, de lelkileg megerősíti, bátorítja, segít a saját képességei felfedezésében, elsajátításában, és a lelki komfort kialakításában.” – írja weboldalán a Levilla Pöttöm Tanoda, akik idén augusztus 14-18, illetve augusztus 21-25 között angol-magyar nyelvi, napközis tábort szerveznek 3-7 éves gyermekek számára.

Küldetésüket komolyan veszik, ez látszik az idei programban, hiszen nem csupán “tantermi” keretek között tanulják a nyelvet a kicsikkel, hanem izgalmas felfedezésekre viszik a résztvevőket, ahol “terepen” tanulhatnak nyelvet és még különböző szakmákkal, izgalmas helyekkel ismerkedhetnek.

Tűzoltóság, pékség, pónifarm – ezekkel bármelyik kisgyermeket el lehet varázsolni, hát még ha hozzávesszük, hogy a program része a MiniPolisz meglátogatása, vagy éppen sajtkészítés. A külső helyszínek mellett a “Mik leszünk, ha nagyok leszünk?” témakör kapcsán ruhát szabnak, sőt kedvenc ételüket is a kicsikkel együtt készítik el.

Infinety hirdetés

Az izgalmas program további részleteiről az [email protected] e-mail címen, vagy a szervezők weboldalán a levilla.hu-n kérhetsz további információt!Levilla Pöttöm Tanoda, angol tábor

fotó: levilla.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMár a boltban is figyelnek az egészségedre!
Következő cikkÁllatkert mustra – 2. rész

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!