Angol-magyar táborok a XII. kerületben

hirdetésLevilla Pöttöm Tanoda

Ma már a nyelvtudás szinte kötelező mindenkinek és a lehetséges nyelvek közül az angol még mindig a legnagyobb tömegek számára kedvelt választás. Ha szeretnéd, hogy gyermeked könnyebben tanulja meg a nyelvet, akkor miért ne íratnád be egy angol-magyar nyári táborba?

“A mai felgyorsult, minden területen túlképzettséget váró világban szeretnénk egy olyan nyugalom sziget lenni a gyermek számára, aki nemcsak tudását, világnézetét bővíti, de lelkileg megerősíti, bátorítja, segít a saját képességei felfedezésében, elsajátításában, és a lelki komfort kialakításában.” – írja weboldalán a Levilla Pöttöm Tanoda, akik idén július 16-a és augusztus 31-e között angol-magyar nyelvi, napközis tábort szerveznek 3-7 éves gyermekek számára.

Küldetésüket komolyan veszik, ez látszik az idei programban, hiszen nem csupán “tantermi” keretek között tanulják a nyelvet a kicsikkel, hanem izgalmas felfedezésekre viszik a résztvevőket, ahol “terepen” tanulhatnak nyelvet és még különböző szakmákkal, izgalmas helyekkel ismerkedhetnek.

Infinety hirdetés

Az izgalmas program további részleteiről az [email protected] e-mail címen, vagy a szervezők weboldalán a levilla.hu-n kérhetsz további információt!angoltanulás gyerekeknek

fotó: levilla.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.