”Az Én Történetem” – Babafalva Irodalmi Pályázat

Babafalva Irodalmi Pályázat

A Babafalva.hu irodalmi pályázatot hirdet meg azok számára, aki szeretnék saját várandóssághoz, gyermekneveléshez kapcsolódó történeteiket megírni. A történeteket 7 fő témakörben várjuk: babatervezés, várandósság; szülés; szoptatás; gyerekszáj; anyaság; apák, apaság; nagyszülők.

A Babafalva.hu közösségi és információs  babaportál irodalmi pályázatot hirdet meg azok számára, aki szeretnék saját, babatervezéshez, várandóssághoz, gyermekneveléshez kapcsolódó történeteiket megírni.

TÉMÁK:
A történeteket 7 fő témakörben várjuk:

  1. Babatervezés, várandósság
  2. Szülés-történetek
  3. Szoptatás
  4. Gyerekszáj
  5. Anyaság
  6. Apák, apaság
  7. Nagyszülők

TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEK:
Az alkotásokat elektronikus úton kérjük beküldeni. A beküldendő írásművek terjedelme min. 1 – max. 2 A4-es oldal legyen, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel. A történetekhez 1-3 kép is küldhető, min. 400×400 pixel, max. 100 kb méretben, jpg formátumban.

BEKÜLDÉS:
A pályázatokat a következő e-mail címre várjuk: info@babafalva.hu. Kérjük a tárgyba írják bele, hogy „Az Én Történetem” pályázat. Az e-mailben legyen feltüntetve a pályázó teljes neve, értesítési címe, telefonszáma, gyermekeinek életkora, és a pályázati kategória.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: folyamatosan 2007. december 31.-ig.

DÍJAK:
A pályamunkákat a Babafalva.hu portál szerkesztősége bírálja el. Minden megjelentetett művet díjjal jutalmazunk.  A megjelentetett művek írói a megjelentetéssel egy időben kapnak értesítést.

Az aktuális díjakról, nyereményekről a Babafalva portál Nyereményjáték rovatában találhatnak értesítést a pályázók. Július-augusztus hónapban Geronimo Stilton ajándékcsomagokat, foglalkoztató füzeteket, Magyar Mesezenekar CD-ket, valamint könyveket kapnak a megjelentetett művek írói.

Jó alkotást kívánunk!

A Babafalva.hu szerkesztősége

Budapest, 2007. június 27.

A díjak felajánlói:

Pályázati szabályzat:
Nem pályázhatnak az OBON Bt. és a díjakat felajánló cégek alkalmazottai, együttműködő munkatársai, valamint fentiek közvetlen családtagjai. A pályázatra elküldött írásokért az  OBON Bt. a pályázók részére díjat nem fizet, a megjelentetett írásművek viszont nyereményben részesülnek. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy OBON Bt. a beérkezett anyagokat  a www.babafalva.hu portálon a pályázó nevével együtt közzé tegye. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött anyagokat  OBON Bt. térítésmentesen publikálja, felhasználja a Babafalva.hu portálon és a portálhoz kapcsolódó kiadványaiban. A pályázó tudomásul veszi, hogy az írásművek szerkesztett formában kerülnek felhasználásra.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkGyakorlófüzetek ovisoknak, kisiskolásoknak
Következő cikkEszter-lánc Anyatejmisszió

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..