Az igaz szeretet ötödik titka: az ölelés ereje

5titok-ölelés.jpg

Négy lépcsőfokon már sikeresen túl vagy, és az ötödik előtt állsz. Sokaknak ez a legkönnyebb lépés, hiszen ezzel a mini tanfolyam feléhez érsz – ilyenkor már benne vagy a tanulásban, de a kezdő lendület már fogytán. Ezért is kapsz erre az időszakra egy könnyű gyakorlatot.

Tehát fejet fel és bátran lépj a következő szintre. Ne félj, veled vagyok, és a karom kitárom feléd… Az ötödik titok lényege azon az egyszerű tényen alapszik, hogy az érintés a szeretet egyik legerősebb megnyilvánulása. Az érintés legyőzi a gátlásokat és megerősíti a kapcsolatokat. Az érintésben energia van, csodatévő energia. Bent van az univerzum ereje – amely öleléssé sűrűsödik két ember között. Gondold csak végig: az érintés megváltoztatja a fizikai és érzelmi állapotunkat. Az érintés ereje tesz érzékenyebbé a szeretetre.És mi benne a csoda? Csak annyi, hogy az érintés meggyógyítja a testet és felmelegíti a szívet.

Gondold végig a következőket!

  • Könnyen vagy nehezen tudsz hozzáérni máshoz vagy megölelni valakit?
  • Mi akadályoz abban, hogy nem tárod ki a karod naponta?- Úgy érzed, amikor átöleled a társad, hogy ketten egy egészet alkottok?

Feladatod:

  • Írd össze, hogy mi akadályoz abban, hogy kitárd a karod!
  • Írd össze, hogyan fejezed ki a szereteted a hozzád közelállók felé (pl.: kézfogás…, puszi…)
  • Naponta legalább kétszer finoman érintsd meg a hozzád közelállókat, barátaidat, munkatársaidat! (pl. érj a kezéhez, miközben beszélsz hozzá)
  • Hetente legalább egyszer öleld át a barátaidat, ismerőseidet!
  • Minden este gondold végig a napodat és adj hálát minden pozitívumért és a negatívumokat engedd el!

A sorozat cikkeit itt találod>>

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

Kedves Olvasónk! Szakértőnk elfoglaltságai miatt nem tudja tovább folytatni szakértői rovatát. A kérdezési lehetőséget azonban biztosítjuk számodra - ugyanebben a témában – ajánljuk aktív szakértőnket neked! Az eddigi kérdéseket és válaszokat, továbbra is olvashatod itt az oldalunkon.
Előző cikkEgyedülálló nyaralás
Következő cikkA higiénés szabályok betartásával megelőzhető a járvány