Baba-mama muzsika – Tente baba

Tente-baba-CD.jpg

A Zeneker Kiadó eddig óvodásoknak és kisiskolásoknak készített kiadványokat. Ez az első babáknak szóló albuma. A piacon jelen lévő komolyzenei babalemezekkel szemben elsősorban magyar népdalok, altatók kerültek a BABA-MAMA MUZSIKA című CD-re. Az albumon Hainfart Márta zenepedagógus énekel.

Gondolatok a BABA-MAMA MUZSIKA / Tente baba című CD-hez: “Azoknak a gyermek-, és zeneszerető szülőnek, nagyszülőnek ajánlom ezt a lemezt, akik szeretnék, hogy gyermekük csodálkozó szemmel, mosolygós érdeklődéssel, figyelmes hallgatással forduljon a zenei világ felfedezése felé. Így alakulhat ki a gyermek esztétikai fogékonysága, zenei érdeklődése, a zenei anyanyelv megismerése és egyben formálódik zenei ízlése is. A BABA-MAMA MUZSIKA / Tente baba című CD a gyerekek életkorának megfelelő módon segíti ezt az ismerkedést, igényes zenei formában.” Ferenczyné Kerekes Edit, óvodavezető, óvodapedagógus

BABA-MAMA MUZSIKA / Tente baba című CD ára: 2400 Ft. Megrendelhető a Zeneker honlapján

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkCore Mum Kismamatorna az egészséges kismamákért
Következő cikkKerekítő – Ölbeli játékok, mondókák könyv

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..