Bababútorok testközelből

babaszoba bemutató terem

Az internetről rendelni bababútort igen kényelmes és praktikus. Ám, mennyivel másabb körbejárni, megfogni, tesztelni a kihasználhatóságát, mint csupán 1-2 kép alapján meghozni a döntést.

A Faktum Bútor megnyitotta megújult üzletét, melyben minden a vásárlót szolgálja. A tér tágas, levegős, világos, mert tudják, hogy (nem csupán) a várandós kismamák számára ezek mind fontosak ahhoz, hogy nyugodtan és kényelmesen tudjanak nézelődni, tervezgetni, dönteni. A legújabb budaörsi üzletük bár színes és izgalmas, mégse érződik rajta a túlzsúfoltság.

A babaszoba legfontosabb eleme a kiságy. Lényegében mindent ehhez vásárolunk – szekrényt, pelenkázót… stb. -, és ettől függ majd, hogy mi szülők, mennyit fogunk tudni pihenni. Egy jó ágyszerkezet, matrac, szükség esetén baldachin, a baba alvás idejét nagyban befolyásolja. A jó babaágy megtalálása tehát rendkívül fontos. Ebben az üzletben 17 db Faktum babaágy van kiállítva, melyek között található 60×120-as, 70×140-es és természetesen kombi ágyakat is szemügyre vehet az idelátogató, amelyek közül jelenleg a Makaó és az Alda bútorcsaládhoz tartozókat tudják körbejárni – ez utóbbi érdekessége, hogy nincs fogantyúja, nyomásra nyílik és zárul. Hamarosan azonban, felsorakozik melléjük a Poppi kombi ágy is – az első napoktól a tinédzser korig.

babaágyAlaposan gondoljuk végig, hogy melyik méret lenne a gyerekszobába megfelelő, vagy épp, miként tudnánk elrendezni azt, hogy a többi „kötelező” és tetszetős bútor is kényelmesen elférjen. Remek, ha otthon felrajzoljuk egy papírra a babaszoba alaprajzát – mekkorák a falak, hol van ablak, ajtó. Amennyiben nálunk van az alaprajz, rajta a méretek, az üzletben a Faktum Bútor munkatársaival együtt, egész biztosan meg fogjuk találni a számunkra és babánk számára tökéletes bútordarabokat.

Faktum Kupon

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkMesés adventi naptár a mobilon!
Következő cikkPethő Orsolya, pszichológus

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..