Babafalva Rajzpályázat 2006.

Babafalva Rajzpályázat

A Babafalva.hu közösségi babaportál képzőművészeti alkotói pályázatot hirdet meg 1-7 éves gyermekek részére, három korcsoportban. A pályázat különlegessége, hogy a legkisebbektől, azaz az 1-3 éves korosztálytól is várjuk az alkotásokat.

A legjobb pályamunkák készítői díjazásban részesülnek, 100.000 ezer Ft összértékben. 2006. december 31.-ig lehet pályázni minden olyan rajzzal, amely megfelel a pályázati kiírásnak.

A picik szabadon választott témájú rajzzal pályázhatnak, míg a nagyobbaktól Legkedvesebb mesém témában várunk rajzokat. Korcsoportonként a három legjobb alkotás kap díjat, valamint egy-egy Babafalva Alkotói Különdíj  is megítélésre kerül. A pályamunkákat elbírálja: Schneider Csilla Krisztina (SCSK), művésztanár, festőművész, a Babafalva.hu szakértője. Díjátadó és a díjnyertes alkotásokból készült kiállítás megnyitója 2007. február 1.-én lesz, a Babafalva Központ megnyitójával egybekötve.

BABAFALVA KÉPZŐMŰVÉSZETI  PÁLYÁZAT 2006

Pályázati kiírás

A Babafalva.hu közösségi babaportál képzőművészeti alkotói pályázatot hirdet meg három korcsoportban.

KORCSOPORTOK:

  1. CSIRIBIRI csoport: 1-3 éves gyermekek
  2. ABRAKADABRA csoport:  4-5 éves gyermekek
  3. HÉTSZÍNVIRÁG csoport:  6-7 éves gyermekek

TÉMA:

A képzőművészeti pályázat témája az 1-3 éves korcsoportban (CSIRIBIRI csoport) szabadon választható, kötetlen. Ha van az alkotásnak címe, kérjük, írják meg.

A 4-5 éves és a 6-7 éves korcsoporttól a „legkedvesebb mesém” témában várjuk a gyermekek alkotásait. Az alkotásokon szerepelhetnek a legkedvesebb mese szereplői, vagy egy jelenet a történetből…stb.

Egy gyermek csak egy alkotással pályázhat!

MÉRET:

A beküldendő alkotásokat kérjük A/4-es rajzpapírra vagy kartonra készítsék el a gyermekek.

TECHNIKA:

A technika mindhárom korcsoportban szabadon választható. Filctollal, festékkel, zsírkrétával, színes ceruzával, illetve vegyes technikával is készülhetnek az alkotások.

BEKÜLDÉS:

A pályázatokat a következő címre várjuk: OBON Bt., 1101 Budapest, Hungária krt. 5-7., 5ép, 2lh, 4em 4. Kérjük, a borítékra írják rá: „Babafalva Képzőművészeti Pályázat”.

Kérjük, hogy a rajzpapírokat ne ragasszák fel semmire, lezárt borítékban  adják postára. Az alkotások hátuljára ragasztott papíron olvashatóan legyen feltüntetve :

  1. A gyermek teljes neve
  2. Életkora, korcsoport
  3. A mese címe vagy az alkotás címe
  4. Lakcím, telefonszám

Minden beküldött alkotás megtekinthető lesz a Babafalva.hu portál virtuális galériájában.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2006. december 31.

DÍJAK:

A legjobb pályamunkák készítői díjazásban részesülnek, 100.000 ezer Ft összértékben. Korcsoportonként a három legjobb alkotás részesül díjazásban, valamint egy-egy BABAFALVA ALKOTÓI  KÜLÖNDÍJ  is megítélésre kerül. A pályázat lezárását követően 30 napon belül a nyertes pályázók megadott elérhetőségeiken kapnak értesítést.

A pályamunkákat elbírálja: Schneider Csilla Krisztina (SCSK), művésztanár, festőművész

A díjakat felajánlották: KAS Stúdió Kft., www.kasstudio.hu  (kreatív kellékek) , Aréna 2000 kiadó, www.arena2000.hu  (könyvcsomagok), Babafalva webáruház, babafalva.hu (ajándékutalvány)

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2007. január 22.

DÍJÁTADÓ:

Díjátadó és a díjnyertes alkotásokból készült kiállítás megnyitója 2007. február 1.-én lesz, a Babafalva Központ megnyitójával egybekötve. Vidéki nyerteseinknek, akik nem tudnak részt venni a díjátadón, postán küldjük el a díjakat.

Kellemes időtöltést, remek alkotókedvet kívánunk:

A Babafalva.hu szerkesztősége és Schneider Csilla Krisztina

Budapest, 2006. november 6.

Pályázati szabályzat:
Nem pályázhatnak az OBON Bt. és a díjat felajánló cégek alkalmazottai, együttműködő munkatársai, valamint fentiek közvetlen családtagjai. A pályázatra elküldött rajzokért OBON Bt. a pályázók részére díjat nem fizet, a díjazott rajzok viszont nyereményben részesülnek. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy OBON Bt. a beérkezett rajzokat  a
babafalva.hu portálon a pályázó nevével együtt közzé tegye. A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött rajzokat OBON Bt. térítésmentesen kiállítsa, bármely formában publikálja, felhasználja a Babafalva.hu portálon és a portálhoz kapcsolódó kiadványaiban.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA téli vitaminpótlásról
Következő cikkBeszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..