Blogolsz? Légy LELKES a sok nyereményért!

A LélekBónusz egy olyan gyűjtőoldal, amely azt vállalta fel, hogy tematizálva maga köré gyűjti azokat a cégeket és szolgáltatókat, akik a test-lélek-szellem jobb állapotát hivatottak segíteni szakmai tudásukkal, képességeikkel. A Többvagy blog szintén azért kelt életre, hogy témáival inspiráljon, elgondolkodtasson és leginkább kimozdítson elakadásainkból. A LélekBónusz és a Többvagy most egy verseny keretében keresi azokat a blogokat, bloggereket, akik hasonló célokkal írnak, hogy mindannyian egy élhetőbb világban, jobb állapotban éljünk.

Bárki jelentkezhet a versenyre, aki azért ír vagy szerkeszt blogot, hogy segítse az olvasóit, hogy jobb állapotba kerüljenek, akár testileg, lelkileg vagy szellemileg. Számtalan blog nevezhet, hiszen az egészséges életmódtól, a sport, fogyókúra, gasztronómia, életviteli tanácsadás, környezetünk harmóniája, külső-belső szépség, környezetvédelem, képességfejlesztés illetve a helyes táplálkozáson át egészen a társadalmi felelősségvállalás fejlesztéséig bármi lehet olyan, amely segít építeni, fejleszteni, elgondolkodtatni, szemeket és szíveket nyitogatni.

LELKES logoA résztvevők feltölthetik a blog nyitóoldalát, a blog nevét, néhány sort írhatnak a blog céljáról, küldetéséről és egy saját írásuk is megjelenik a LélekBónusz Magazinban. A jelentkezési határidő lejárta után egy olvasói szavazás indul, amely során az első 10 legtöbb szavazatot kapott blog részesül az ajándékokból.  Az első három blogger, akik a legtöbb szavazatot kapták olvasóiktól, bekerül a TOP3-ba, amely során garantáltan a három fődíj egyikét megnyeri. A zsűrizés során a bloggerek munkásságát, blogját megvizsgálva dönt a zsűri, hogy milyen sorrendben legyen kiosztva a három fődíj, illetve a további nyeremények. A zsűri tagjai közösen igyekeznek majd megtalálni az értékes blogok között a legértékesebbeket, akik a legtöbbet vagy legtöbb módon teszik olvasóikért, így megérdemlik, hogy ez alkalommal ne másokért, hanem magukért tegyenek és pihenésüket, feltöltődésüket, nyereményüket élvezzék.

A verseny végén mind a 10 népszerű blog szerzője díjazva lesz, hiszen a felajánlók számtalan értékes nyereménnyel támogatják a versenyt. Sőt! A blogok olvasói közül is több ajándék vár azokra, akik szavazataikkal támogatják kedvenc bloggerüket. A bloggerek nyereményei között találhatunk wellness hétvégéket itthon és külföldön, 4 napos magashegyi túrát 2 fő részére, portréfotózást, 4 napos jobb agyféltekét fejlesztő rajztanfolyamot, kozmetikai arckezelést, süteményezést és vacsorát. A szavazók ajándékai között találhatunk előző életes utaztatást, sorselemzést, holisztikus személyi edzést, nagyszerű könyveket, KIKA Deco és Harmonet ajándékcsomagokat, szolárium bérletet, paleo sütizést, koncertjegyeket, de még öko-kukát is.

A Lélekpillangó életműdíj alapítói, különdíjat ajánlottak fel, amely a 28 000 Ft értékű Lélekpillangó csomag: az a blogger kapja, aki a legmagasabb szinten továbbképzi magát, aki a legtöbb boldogsághoz vezető tudást adja az embereknek.

Forró Tamás vezető tréner, kutatási tanácsadó is felajánlott egy szakmai különdíjat, amely egy nap kommunikációs tréning vagy egy fő általános felkészítése 3×2 óra egyéni kompetenciafejlesztéssel.
A program elméleti értéke: 180 000 Ft.

Természetesen az ajándékok is emelik a Blogverseny színvonalát, de a szervezők sokkal fontosabbnak tartják, hogy a blogok mögötti emberek megmutathassák magukat, írásaikat, gondolataikat, hogy többen ismerjék meg egymást és így mindannyian részesei lehessünk annak a körforgásnak, amelyben képesek vagyunk az értékteremtés felé fordulni, problémázás helyett előre tekinteni és együtt építeni, fejlődni.

A bloggerek jelentkezhetnek a LELKES Blogverseny 2014 facebook alkalmazásán. További részletek a versenyről elérhetők a Lélekbónusz oldalán.

 

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA fogamzásgátló és a dohányzás együtt életveszélyes lehet!
Következő cikkHogyan főzhetsz tojás nélkül is finomat?

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..