Cindy Crawford legújabb cipőkollekciója

Deichmann

Szeptember 20-tól lesz látható Cindy és a Deichmann közös, vadonatúj 5th Avenue cipőkollekciójának reklámfilmje. A kilencvenes évek szupermodellje immár harmadik alkalommal dob piacra saját kollekciót a céggel karöltve.

Cindy kitűnő választás a kampányra, hiszen közkedvelt, elegáns és mindezek mellett kifejezetten profi. Jake Nava, a reklámfilm rendezője csakis elismerően nyilatkozott róla, szerinte Crawford-dal fantasztikusan lehet együtt dolgozni, hiszen óriási rutinnal rendelkezik, és mindig kedves az egész stábbal.

Kihagyhatatlan kiegészítők a nyárra!

A cipők egyértelműen az ő stílusát sugallják, a természetesség és a csillogás egyedi kombinációját tükrözik. Cindy túl a negyvenen is fantasztikusan néz ki, így nők ezrei tekinthetik példaképnek. A reklámfilmben arra hívja fel a figyelmet, hogy a megfelelő cipő kiválasztása milyen fontos szerepet játszik a megjelenésünkben.

A stílus hatalom, tanuld meg használni!

Infinety hirdetés

A több, mint negyven darabból álló kollekcióban találhatunk boka- és térd fölé érő csizmát, de körömcipőt is. A színek, anyagok és egyéb rafinált megoldások között pedig mindenki kedvére válogathat.

írta: Birta Brigitta

Erről a témáról még az Anya, de mégis nő! rovatunkban olvashatsz többet!

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkTengerecki táborban jártunk – képekkel
Következő cikkEgyre többen választják az alternatív közlekedési eszközöket

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!