Tengerecki táborban jártunk – képekkel

Vulkánok napja, növények napja, víz napja, állatok napja, újra nap. Kitaláltad mi az? Tengerecki Tábor! Lemaradtál? Kíváncsi vagy? Most bepillanthatsz a tábor mindennapjaiba.

A Tengerecki Központ augusztusban szervezett táborában egy újító, egyedi koncepcióval várta a táborozó óvodásokat és szüleiket. A táborban környezeti pedagógus délelőtt és délután természetismereti programokkal várta a gyerekeket, miközben szüleik fakultatív programokon vehettek részt.

A vulkánok napján só-liszt gyurmából vulkánt építhettek, a víz napján annak tulajdonságaival ismerkedhettek meg a játékok során. Patakparton vizet mostak, rákokat fogtak, éjszakai bátorságpróbán vehettek részt. Volt a táborban kenyérdagasztás és sütés, tehénfejés és tejkóstoló, természetesen tábortűz és szalonnasütés is.

Eközben a felnőttek kipihenhették a hétköznapokat, kirándulhattak, közösen meglátogatták a Mátraverebélyi Bazilikát és felkaptattak az egyedülálló barlanglakásokba is.

A remek hangulatú táborban lelkes kis csapat kovácsolódott össze. S a következő találkozóig nem kell jövő évig várni, hiszen a Tengereckivel minden hónapban kirándulhatnak együtt nemcsak a táborozók, hanem minden természetet szerető óvodást és kisiskolást nevelő család.

Tábor lesz jövőre is! Addig is túrázz velünk! A túrákról a honlapon és a hírlevelekből szerezhetsz tudomást. www.tengerecki.hu

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenkét éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkÖröklődhetnek-e a fogbetegségek?
Következő cikkCindy Crawford legújabb cipőkollekciója

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..