Családi pénzügyi élettervezés – ingyenes klubest

csaladi-pénzügyek-klub300.jpg

Van egy univerzális megoldás a pénzkezelésre, amelyet igen sokan használnak. Ráadásul nem csak a pénzügyekben, hanem az élet minden területén alkalmazható, és semmilyen képzettséget illetve törődést nem igényel. Ez pedig az “AS” módszer.

Univerzális, mert mindenkor, mindenre alkalmas, és gyakorlatilag 5 másodperc alatt el tudja sajátítani bárki.

A módszer rövid leírása: AS = Ahogy Sikerül

Milliónyian élnek ezzel a módszerrel, pedig elég kétes a kimenetele. Való igaz, hogy kényelmes megoldás a “valahogy mindig volt, ez is lesz majd valahogyan” hozzáállást felvenni.

De azért valójában nem mindegy, hogy hogyan lesz. Végül is az ember elalhat a híd alatt, vagy otthonos lakásban is élhet. Kezdheti a gyermeke az életet egy jelentős diákhitellel terhelten, vagy kezdheti eleve egy megtakarítással a háta mögött. Lehet a nyugdíjunkból majd csak margarinos kenyérre és párizsira futja, de lehet, hogy járhatunk évente akár többször is valamely neves gyógycentrumba Hévízre, áztatni öreg (pardon, idős) csontjainkat.

Egyáltalán nem mindegy, mi jut nekünk. A pénzügyek kis odafigyeléssel tervezhetőek. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindenképpen milliomosok leszünk, ha tervezünk, de biztos, hogy könnyebben, kevesebb stresszel tudjuk élni mindennapjainkat.

Jöjjön el következő díjmentes klubestünkre, ahol a családi pénzügyi tervezésé lesz a főszerep!

MEGHÍVÓ

2012. 11. 07. Családi pénzügyi élettervezés. Kihívások és válaszok HozamInfo Klubest

  • Miért kötelező a tervezés, hogyan fogjunk bele?
  • Mely életszakaszokra oszthatjuk fel pénzügyi pályánkat, és ott milyen kihívások várnak ránk?
  • Tartalékok kontra befektetések.
  • Hitelek kontra megtakarítások – vágyak kontra szükségletek. Hogyan ismerhetjük fel a különbséget és kerüljük el veszélyes vizeket?
  • Tárjuk fel a szükségleteket, keressünk valódi megoldást!

A klubest részleteit és az arra való díjmentes regisztrációs lehetőséget az ide kattintva megjelenő oldalon találja >>>

Szólj hozzá Te is!

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..