Családi programok a Budaörsi Fesztiválon május 7-11. között

A fesztivál szabadtéri napján gyerekprogramok sokaságával várja a családosokat. Kaláka-koncert, a Babtársulat óriásbábos előadása, gólyalábasok, vesszőkosaras körhinta, népi játékok, a Városi Régészeti Múzeum ügyességi játékai, játékos angol nyelvű gyerekfoglalkozás, kézműves bemutatók, a Nyim-i Lovas és Kutyás Egyesület kutyás bemutatója – Dog Dancing, kisvonat, pónilovaglás, arcfestés, állatsimogató, a Budaörsi Állatmenhely örökbefogadható kutyái,, utcatárlat”.

Babtársulat – óriás bábos előadás – május 10. 11.00 Szabadság út – Fesztivál színpad

Fotó: Bab Társulat Facebook
Fotó: Bab Társulat Facebook

A Babtársulat játékában a vásári mutatványos elemeket ötvözik bábos elemekkel és élő zenével. Az általuk használt óriási bábok a magyar népmesék ismert alakjait mintázzák, közvetítésükkel tanúi lehetünk izgalmas állati viadaloknak, a furfangos malac is megvívja párharcát a farkassal, de láthatunk lovas magasugrási rekordkísérletet és medvetáncot is.

Kaláka – május 10. 10.00 Szabadság út – Fesztivál színpad

A műsor a Kaláka gyereklemezeinek (A pelikán; Nálatok laknak-e állatok?; Ukulele; Az én szívemben boldogok a tárgyak; Bőrönd Ödön; Madáretető) legkedveltebb darabjaiból áll majd. Felhangzanak többek között Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Móra Ferenc és Hajnal Anna verseire írott dalok is.

Budaörsi Kutyás-Lovas Egyesület – május 10. 16.00 Szabadság út

Az egyesület kutyás bemutatócsoportjának tagjai – Sándor Orsolya, több nemzetközi és hazai Dog Dancing-verseny nyertese, valamint a Kutyás Gyermekbemutató-csoport (12-14 éves budaörsi gyerekek saját kutyáik felvezetésével) – saját koreográfiára és zenére mutatják be a fesztiválra készített produkcióikat.

Tavaszi musical varázs gyermekhangra – május 10., 15.00, Szabadság út

Don Bosco gyermek-musical társulat feat. Endrődi Ági

Találkozások – Felhőjárók Mozdulatszínház – május 10., 15.45, Szabadság út

Vivace táncegyüttes – mazsorettes felvonulás – május 10., 17.30, Szabadság út

További részletek, információk elérhetők a fesztivál honlapján.

Szólj hozzá Te is!

Legyél TE az ismeretosztó!
Kérünk, like-old és oszd meg ismerőseiddel a cikket, hogy lássák, te mennyire tájékozott vagy!

A Babafalva.hu - Várandósságtól az első osztályig portál tizenhárom éve segíti, támogatja a várandós, kisbabás és kisgyerekes édesanyákat és szülőket a szülés, a csecsemő gondozás, a gyermeknevelés, a családdá válás, az intézményekbe való beilleszkedés érintő sok-sok kérdésben, egészen az első osztályba lépésig.
Előző cikkA túlzott fertőtlenítés megbetegít
Következő cikkIlyenek lesznek az egészségesebb menzák szeptembertől

KÉRDEZZ A SZAKÉRTŐTŐL!

Ide írd a kérdésedet, hozzászólásodat!
Kérlek, add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..