Dr. Péterfy Hajnal, vállalkozásfejlesztő

Kocsisné-dr-Péterfy-Hajnal

Témakörök: microvállalkozás és kisvállalkozás fejlesztés, online marketing, szervezet irányítás

1998-ban végeztem gyógyszerészként Szegeden. Négy évig a Richter Gedeon Rt.-nél dolgoztam törzskönyvezőként (gyógyszerek engedélyeztetésével foglalkoztam), majd  a Naturprodukt Kft.-nél voltam  tudományos munkatárs, majd minőségirányítási igazgató. Szakgyógyszerészi vizsgámat 2004-ben tettem le.

2005. április 22.-én született meg első gyermekünk, Ákos, majd 2008. november 30.-án Gergő. 2006-ban alapítottam a Babafalva portált, melynek azóta a főszerkesztője vagyok. 2007-ben jegyezték be a Növekvő Hold Alapítványt, amelynek elnöke vagyok. A Növekvő Hold Alapítvány célja a gyermekvállaláshoz kapcsolódó, a nők megváltozott élethelyzetéből adódó testi, lelki, és szociális kihívások kezeléséhez, és a társadalomba családanyaként történő beilleszkedéséhez nyújtandó támogatás.

Kérdezni a hozzászólásoknál tudsz és a választ is itt találod majd meg. Ha szeretnél azonnal értesülni róla, jelöld be, hogy kérsz e-mail értesítést, ha hozzászólás érkezik.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

286 EDDIGI KÉRDÉSEK

  1. Kedves Doktornő!
    Van egy 6 hetes kisfiam, akit sajnos nem tudok szoptatni, nincs tejem, így tápszeres. Kb. 1 hete veszem észre rajta azt, hogy étkezéskor össze görnyed, nyom, de nincs kaka. Egyre gyakrabban csinálja ezt, és egyre fájdalmasabbá válik neki. Felhívtam a gyerekorvost, elmeséltem neki, ő azt mondta, hogy szerinte nem a tápszer okozza, hiszen ezt eszi elég rég óta, de ha gondolom, akkor kísérletezzek más tápszerrel. Kérdeztem, hogy ne menjünk-e be a rendelőbe, nem vetne-e rá egy pillantást? Nemleges választ kaptam. Tudna segíteni, hogy vajon mi lehet a probléma és hogyan kezelhető?

    Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel: Kati

Comments are closed.